Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Xanto

Billede
 Knabstrupper  
 Vallak
 14 år 
 166 cm
 Plettet
Jeg er i den kedelige situation, at jeg pga familieforøgelse ikke har tid til min dejlige hest mere. Xanto har ikke været redet de sidste 1½ år. Han er redet nogle enkelte gange de sidste par måneder. Jeg har brugt ham hovedsaligt til dressur, men aldrig startet stævner på ham. Xanto er fortrolig med øvelser som schenkelvigninger og versader i skridt og trav. Han er rigtig god til middel og fri trav. Han kan lave piruetter i skridt, og er introduceret for tilbagetrædninger og ganske kort for chancemanger.
Xanto er en meget ivrig hest og kræver derfor en rytter, som ind i mellem kan sætte ham lidt på plads. Ikke fordi han er vild og vil smide af, han kan bare godt lide at løbe stærkt og protestere ved at hoppe lidt rundt når man kræver noget af ham som bliver for svært for ham. Men ikke mere end man kan ride ham frem og prøve til igen, når han lige har fået ro på sig selv. Han er nem at tænde og jo bedre træning han er i jo nemmere er han at "slukke" igen.
Xanto elsker at springe, men har ikke gjort det ret meget med ryter fordi jeg ikke tør. Han har sprunget 120 i løsspringning.
Xanto har et stærkt helbred. Han har aldrig fejlet noget ud over nogle enkelte hovbylder i hans unge dage.
Xanto er nem at starte op igen efter længere pauser og man kan mærke på ham at han synes det er dejligt at komme igan igen.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333200302227
F:
KNN 126
M: Madame-Pompidou
9112110
MF:
DVE 330
Dressur: Talent
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 23 marts 2013 kl. 09:44, og har været vist 4792 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider