Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Toftegårdens Alena

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, typeavl
 Hoppe
 18 år 
 143 cm
 Brun
Alena er en smuk og utrolig kærlig og intelligent pony. Hun har tidligere gået distriktstævner i LA hvor hun udviste et kæmpe talent. Især hendes trav skal fremhæves! Desværre fik Alena konstateret gigt i to facet-led i lænden og hun udlånes derfor til en kærlig person/familie med hjertet på det rette sted.

Alena udlånes til hyggeridning/avl/selskabshest. Alena vil være særdeles velegnet til avl, men er også en fantastisk pony som elsker at blive nusset og få opmærksomhed! Hun er desuden trænet i anatomisk/centreret/akademisk ridning, så hvis man har lyst til dette er hun også den helt rette. Hun kan også sagtens bruges til let ridning og en tur i skoven.
Alena elsker desuden at være med i byen og hvis låner ønsker at deltage til dyreskuer eller lignende er dette også et plus.

Det er utroligt vigtigt for mig, at Alena kommer til et sted hvor hun bliver behandlet 100% som hun fortjener. Hun er en fantastisk pony, der knytter sig utrolig meget til sin ejer og vil gøre alt ham/hende. Hun har ingen staldfejl eller unoder, hun kan dog ikke tåle halm og skal derfor stå på spåner/tørv e.l. Alena har rødt pas fra Tyskland.

 
 
 

[Udlån/Udleje] Fantastisk DSP udlånes

Alena udlånes kun til den rette. Låner står for alle udgifter herunder smed, vaccination, dyrlæge m.m. Der vil blive lavet kontrakt.
 
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: RSDH 174
9907943
DE335350343499
SDH 174
F:   Link
H20148
(WF NLD)
M: Andra
DE334346014596
(RP DEU)
MF:
DE335350062878
(RP DEU)
Dressur: LA-klasser
Spring: Talent
Terræn: Terrænvant
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Opstaldningssted
Senest rettet 12 februar 2013 kl. 18:10, og har været vist 2529 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider