Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Søbjerg's Minot

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Vallak
 10 år 
 173 cm
 Mørkebrun
Minot er en sød og glad hest og klart et dressuremne for dig som ønsker en velopdragen og udtryksfuld dressurvallak som på sigt vil kunne gøre sig godt med den ambitiøse rytter.
Minot er en rigtig dejlig 6-års vallak på 172 cm i stg. Han er efter den tyske superhingst Rosentanz. Super nem i al håndtering med smed, klip, vask, trailer mv. Står pænt i trailer, på staldgangen og er alles ven på fold. Han er ligeglad med at være alene, om det er i stald, på tur, på fold eller til stævne. Han har en dejlig sortbrun farve, kraftig man og hale, to ens bagsokker og en lille stjerne, sporty type dog ikke et cykelstativ. Højtstillet og altid glad. Han besidder tre gangarter over middel, god naturlig bærring og svæv med rigtig god spring i galoppen. Han er let at manøvrere rundt, kan de fleste La øvelser. Minot er glad for at lave noget og er selvgående for lette hjælpere- dog ikke en ilter hest. Går let på tøjlen og reagerer fint på vægtfordelingen. Meget fornuftig i hovedet og lader sig ikke gå på af noget, heller ikke når han er i byen. Han gør sit bedste og er meget lærenem. Knytter sig til sin rytter og er en rigtig god samarbejdspartner, en sand fornøjelse- hver dag! Han elsker en tur ud, alene eller med andre, er ikke bange for noget og trafiksikker. Minot har ingen unoder eller staldfejl. Han synes også det er sjovt at springe engang imellem, springer gerne fyld, men det er ikke her hans potentiale ligger.
Minot er langsomt tilredet som 3,5års. Men har haft voksepauser undervejs. Vi købte Minot da han var knap et år gammel så vi ved at han ikke har haft nogen skader/skavanker og han er blevet fodret med unghestefoder. Siden vi købte ham, har jeg haft mine drømme i ham, men da hans springtalent ikke er så stort, må jeg som militaryrytter indse at fremtiden desværre ikke ligger i ham.

Træningsvideo fra 30.7/13 http://www.youtube.com/watch?v=LHzoX-oxa0Q&feature=c4-overview&list=UUJOZsAnTEzUwgPzt-qMCHLg

Stævnevideo: http://www.youtube.com/watch?v=NDS4iHUayzM
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333DW0703951
F:
DVH 844
(DV DK)
M: Wöerline
9300173
(DV DK)
MF:
DH 432
(DV DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 07 oktober 2015 kl. 16:45, og har været vist 19799 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider