Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Tito

Billede
Billede
Billede
Billede

 Irsk Cob  
 Vallak
 16 år 
 157 cm
 Mørkebrun

DENNE BESKRIVELSE ER FRA FORÅRET 2013 & Tito er bestem ikke længere til salg - vi har fundet hinanden og alle trives med hinanden!!

Skøn, slank/sporty og stor Tinker uden bygningsfejl og med kapacitet. Både min mand og jeg faldt for ham lige med det samme. Min mand er ikke rutineret, men ville gerne med ud på ture, hvilket har fungeret 100%. Intet kan ryste Tito på tur og han er meget nem at ride.
På folden passer Tito med alle - han elsker andre heste (og andre dyr generelt)!

Jeg har både trænet ham fra jorden og redet ham akademisk i alle tre gangarter. Ukompliceret at omskole ham fra traditionel, engelsk dressur-ridestil. Lækker og frisk ridetempo i fuld kontrol. Han kan rides af alle - også engelsk dressur. Han kan versader, påbegyndt traversader, skoleskridt, varierende samlingsgrader og han ligger sig superfint til biddet på en meget let hånd. Tidligere ejer har sprunget på ham, også military og han elsker at lave klikkertræning! Han er utrolig sensitiv, blød og med super lækkert rygsving og du kan rides fra sædet.
Han elsker tydeligvis at komme ud og se på verden, er nysgerrig på en charmerende måde og tager selv biddet ind i munden. Jeg har redet ham med de minimale signaler - føler mig som en million, når jeg rider på ham!

Temperamentsmæssigt er der ingen forskel at spore om han er i ridning eller ikke. Men han kræver en hestekyndig person, da han har lidt seperationsangst. Han er ikke nem når han bliver bange, da han vil løbe hen til den anden hest. Via horsemanship er det blevet bedre, men det kræver tålmodighed og masser af små trin, før Tito eks kan stå alene i stalden.
Pussigt nok kan han godt rides ud på tur alene, men han panikker hvis han føler sig forladt af den anden hest. Derfor tænker vi også, at det allerbedste for Tito ville være at stå sammen med mange andre heste og ikke kun én hest som nu... Så er han den nemmeste og sødeste!

Tito får skyllet ben, ordnet hove og andet uden problemer. Står gerne med hov i en spand vand i 20 minutter, når vi behandler lidt mug. Han nyder at blive striglet og få ordnet sin smukke hårpragt - står bomstille når jeg klipper hans hovskæg.
Før jul slog Tito sin forhov på en sten i mudderet og er pt. ved at komme sig efter en hovbyld. Har derfor sål under den ene hov, er rengående og virker til at være sig selv igen. Men han skal trænes op igen, før ridningen kan blive alvor igen.
Han går normalt uden sko og er passet med barhovsbeskærring. Desuden er Tito naturligvis passet med vaccinationer, massage, og trives meget fint med Hippolyt musli Light, loppefrøskaller, lidt olie, godt hø, græs og halm.
De bedste hilsner fra Karina Thomsen
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 208333200108227
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
Kørsel: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Senest rettet 01 oktober 2013 kl. 10:53, og har været vist 3449 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider