Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Katbygårds Anigo

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Knabstrupper  
 Vallak
 10 år 
 175 cm
 Plettet
Katbygårds Anigo udbydes nu til salg, så hvis du ønsker blikfang og glimt i øjet, så er her hesten for dig.
Anigo er en fantastisk kammerat, som elsker at blive striglet og hygget om. Han kommer altid, når han skal hentes fra fold og følger en som en lille hund. Han er en rar og kærlig hest, som dog har Knapstrupperens lidt egenrådige og intelligente sind, og derfor er det vigtigt, at køber er rutineret og har forståelse for hestens personlighed. Anigo sælges ikke til børn, da han ikke er en begynderhest.

Anigo var meget nem at tilride, allerede 2. gang han havde rytter på, blev han redet alene fra ridehus ud på springbanen. Et lille spring blev det også til. Han har samlet været redet ca. et år, hvor han hovedsageligt er redet i dressuren, både udendørs og i hal. Han har alle tre gangarter på plads. Sidebevægelser var også påbegyndt og så småt på plads. Han er meget følsom for schenklerne og kan rides alene med sæde og schenkelaktivering.
Han har desværre måttet stå stille fra foråret og til efter sommerferien pga en sadeltrykning, som, da Anigos reaktioner blev tolket som trodsperiode af underviseren, desværre nåede at påvirke både hans gang og hans muskulatur. Anigo har været behandlet med binyrebarkhormon i det ramte område hos Per Bottke ved Vesthimmerlands Dyrlægerne i Aalestrup. Herefter fulgte en måneds longetræning, hvorefter en revurdering har kunnet konstatere normal muskulatur, ingen ømhed samt rengående og taktfast i alle tre gangarter.
Vi er nu igang med det genoptræningsprogram, som vi har fået fra dyrlægerne, og udover at Anigo synes skridt er rigtig kedeligt, når de andre må galoppere, så tager han det rigtig pænt.

Vi har valgt at sætte ham til salg nu, selvom genoptræningen ikke er helt overstået, pga at der skal skæres ned i bestanden af heste. Så hvis du er villig til selv at lægge lidt arbejde i denne fantastisk smukke dreng, så er her en billig, men dejlig hest.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 152229
F: Max Højgård
KNN 157
M: Rita Smed II
RDS 11663
MF: Landau
DH 435
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Senest rettet 02 januar 2014 kl. 08:34, og har været vist 5917 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider