Logo used for printing

HN afstemning
Har du hest der går alene uden at have kontakt til artsfæller?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Safiera

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 18 år 
 167 cm
 Sort
Safiera er en skøn hollandsk varmblodshoppe. Hun er meget cool både på fold, stald og under rytter. Hun er meget kærlig overfor mennesker og er et stort nussehoved og meget madglad. Man kan bruge timer på at strigle hende, for hun står bomstille og bare nyder det.
Når hun er med andre på tur, trisser hun som regel bare efter dem og er meget stille og rolig. Er hun alene er hun lidt mere vågen, men er dog 100 % trafiksikker.
Hun er meget sød og omgængelig, men da hun jo er hoppe, har hun også en god portion personlighed og kan kræve en bestemt hånd.
 
 
 
 

[Part] Skovturshoppe ved Gjellerup, Herning

Skovturs/hyggepart til Safiera søges. Hun står et lækkert og hyggeligt sted med alle faciliteter i top og et godt social miljø ved Gjellerup/Herning. Skoven ligger 15 min skridt fra gården.

Jeg søger en rolig, rutineret rytter der har lyst til at få nogle dejlige naturoplevelser, samt en hest at hygge lidt om.

Safiera kan pga. en gammel skade kun bruges til skovtur og hyggeridning, så det skal man være indstillet på og ride på de gældende præmisser. Til gengæld kvitterer Safiera med nogle skønne ture og dejlige oplevelser på hesteryg :) Der er flere i stalden der er friske på en tur sammen inklusiv jeg selv og min anden hest.

Mine forventninger til en part er at man er pligtopfyldende og overholder de aftaler der indgås med både mig og stedet. Jeg regner med at man vil ride 2-4 gange om ugen og de dage man rider, står man for at ordne boks (fjerne klatter på tørv+ opfyldning af høkrybbe).
Da jeg er på Sjælland hver anden weekend håber jeg meget at en part kan være fleksibel og hjælpe lidt de weekender. Prisen vil være omkring 300 kr. afhængig af hvor mange dage vi aftaler.

Giv mig et kald hvis du vil høre mere om Safiera.
Mange hilsner Louise :)
 
 
ID: HST 151623
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 22 april 2014 kl. 17:05, og har været vist 1296 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider