Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Trem-Y-Wyddfa Mascot

Billede
Billede
Billede
Billede

 Shire  
 Hingst
 17 år 
 190 cm
 Brun
14.10.2012 Ankom Mascot til Danmark.
Han er en stor og rolig hingst med en imponerende meritliste. Vi glæder os til at lære ham at kende, så vi efterhånden kan udfylde siden her, med vores egne billeder og erfaringer med staldens nye gentleman.
Indtil videre ser det lovende ud, og vi håber på mange gode år sammen med ham.

28.12.2012 Det har været spændende 2½ måned med Mascot, og han trives. Både Niels og jeg holder allerede utroligt meget af ham. Vi taler meget om ham i det daglige (det gør vi nu også om de andre) og især Niels sætter stor pris på de hyggelige stunder med den store hest, som er så rar og gør sit bedste for at deltage i de daglige rutiner.
Vi har allerede oplevet mange gode og sjove episoder med ham, bla. den måde han hægter sig på os. Niels er stødt ind i ham mange gange, fordi han klæber sig. Hver gang man vender sig om, så støder man simpelthen sammen med ham. Han er så tæt på hele tiden, ikke dominerende, overhovedet, bare meget meget kontaktsøgende...
For de fleste er det skræmmende at have et stort og stærkt dyr så tæt på, men han søger udelukkende kærtegn, og indeni er han kun lille, så der er ikke noget at sige til, at han tror han kan være med alle steder.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 151458
F: Leverton James
M: Trem-Y-Wyddfa Rosemary
MF: Dothan Masterpiece
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 18 januar 2013 kl. 14:20, og har været vist 130 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider