Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Katholt´s Costa

Billede
Billede
Billede
Video

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 16 år 
 163 cm
 Brun
Michellino-hoppe med masser af energi, gejst og udstråling.

En smuk og yderst elegant hoppe, der egner sig til både dressur, spring og ikke mindst til avl, da hendes helsøster (Katholt's Farceur 0000220 DV DK) er mor til Katholt's Bossco, der blev dyreste solgte hingst på DVs forårsauktion i 2010. Bossco ejes nu af Blue Hors ApS og han blev i 2012 nr. 8 i unghestechampionatet (link: http://www.heste-nettet.dk/markedspladsen/hest/vis/262603/)

Costas udstråling og samarbejdsvillighed gør dressuren til en fornøjelse, energien og lysten gør springning til et festfyrværkeri og hun springer med god teknik - dog ikke med så stor rutine. Hun rører stort set aldrig en bom. Costa har startet LA4 på distriksplan og LB spring på C niveau. Hun er let at ride, dog med meget temperament og energi! Vores datter på 14 år har startet enkelte springstævner på hende (0-runder hver gang). Højeste enkelt-spring 1,30 m. Costa har jævnligt været til smidighedstræning hos ARR-massør. Endvidere har vi kørt til både dressur og springtræning mindst 1 gang ugentligt, men de sidste 2 måneder har hun stået stille på grund af vejret, hvor vi ikke har haft mulighed for at vedligeholde træningen hjemme på egen bane.

Hun er nem at læsse og står fuldstændig stille under kørslen. Hun kan dog godt i læsningssituationen blive lidt urolig og tændt, hvilket kræver en fast MEN IKKE HÅRD hånd - max læsningstid 5 minutter :o).

Costa er ikke trafiksikker, og hun virker utryg for ture på vej, men en rask galop på marker & stier er lige sagen. Hun kan sagtens rides alene ud / alene i ridehus & på bane.

På fold er Costa den der bestemmer, men hun er ikke ond. Hun kommer når der bliver kaldt og er let at trække ud og ind. Hun går pt sammen med 1 hoppe, 1 stor vallak og 1 lille pony-vallak.
I stalden vil Costa meget gerne ha' selskab, og hun kan blive urolig/nervøs, hvis hun skal være alene i længere tid. Hun er sød når hun strigles, og kan røres overalt - men hun bryder sig ikke om at få dækken og sadel på.

Som tidligere nævnt så gør Costas afstamning, at hun vil være et oplagt emne avlsmæssigt. Michellino som far og May Sherif som morfar giver et super fundament for fremtidig avl.
Costa er 11 år (snart 12 år) - 1,63 m i stg.mål, er livs- og dyrlægeforsikret og i øvrigt passet med vaccinationer/tandraspning/gødningsprøver & smed.

Hendes stærke side er helt klart konkurrence-ridningen OG AVL, hendes energiniveau rækker til masser af lækker ridning, hun er aldrig uoplagt, og hun gør alt for at opfylde dine ønsker og krav.

Vi forbeholder os ret til at vælge mellem potentielle købere.
 
 

[Salg] Michellino-hoppe med masser af energi, gejst og udstråling.

Bordeaux Hestepas (DV DS)
Privat handel

Pris: 28.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 

[Bytte] H: Michellino hoppe Ø: Erfaren springhest

Vi søger en erfaren springhest, gerne med masser energi, uden skader som er konkurrence-klar - minimum stg. 1,65m.
Video Stamtavle DRF Go HesteData Google
ID: 0100404
208333200100404
F:   Link
DVE 542
(DV DK)
M: Fallamir Des Étoiles   Link
DH 4471
(DV DK)
MF:   Link
DVE 250
(DV DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nej
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 10 februar 2013 kl. 10:17, og har været vist 9750 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider