Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Blackie

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Hoppe
 28 år 
 129 cm
 Mørkebrun
Efter mange overvejelser har jeg nu valgt at sætte min pony til salg, som jeg har haft i 22 år, dvs. siden vi begge var ganske unge:-)
Hun er en ældre dame, men det skal man ikke lade sig snyde af! Hun er frisk og vil stadig gerne rides. Hun er dog ikke blevet redet så meget på det seneste, da jeg bor langt væk, og da jeg er for stor til hende. Men tidligere har jeg redet LB2 dressur og sprunget LC på hende samt en smule military. Hun har tidligere været rideskolehest, og er derfor god til børn og en god lærehest. de senere år er hun dog mest blevet redet i terrænet.

Hun er en sød og rolig pony, der er ideel til rytteren, der har redet før og kan sætte sig selv i respekt. Hun kræver nemlig lidt en bestemt rytter, når man rider alene ud i naturen, da hun mest er vant til at være sammen med andre heste. Hun kan stadig gå lidt dressur og spring men skal rides op igen. Hun er meget glad for at komme ud i naturen, og er stadig frisk trods hendes alder.

Jeg sælger hende helst til en pige ml. 8 og 16 år, men alderen er ikke det vigtigste. Det vigtigste er, at hun kommer til at stå et sted med andre heste/ponyer og bliver taget godt af hver dag. Hun ville også egne sig godt som selskabshest, hvis man evt. står og mangler en pony til at holde en anden hest med selskab. Hun behøver ikke at blive redet hver dag, da hun er en ældre dame.

Ring eller skriv - så kan du komme ud og prøve hende.
 
 

[Salg] Pony søger nyt hjem

Kom med et bud på prisen. Prisen er ikke det vigtigste - det vigtigste er, at vi finder en sød pige/familie, der er klar til at tage sig godt af hende, ride og passe hende.
Hun har hestepas og sælges evt. med en del udstyr til - fx god dressursadel, hovedtøj, grimer, tæpper, gamascher osv.(prisen må vi lige snakke om).

Pris: 9.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 

[Udlån/Udleje] Hest udlånes på ubestemt tid

Jeg enten sælger en låner min pony ud. Hvis hun bliver lånt ud, må det gerne være i nærheden af KBH-området, så jeg kan besøge hende.
 
 
 
ID: HST 150281
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 13 januar 2013 kl. 17:05, og har været vist 3898 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider