Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

My Lady Af Hvarre

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Oldenborger  
 Hoppe
 14 år 
 168 cm
 Mørkebrun
Min nyeste dejlige pige! <3

Jeg hentede denne skønhed i NordJylland Lørdag d. 12/1'13 så jeg ved ikke helt så meget om hende endnu, men der vil selvfølgelig løbende komme opdateringer. Men indtil videre, så har hun bare været så kærlig og snaksagelig, og kontakt søgende. så det kan kun blive godt.

jeg er ihvertfald MEGET glad for hende.

16/1'13
idag mødte min skønne Lady mig på folden med et prust. det er jo bare vidunderligt altså!
hun er meget imødekommende, og elsker at blive nusset. hun nusser mig igen med mulen, det er så dejligt.
jeg havde sadel på hende idag... og den lå da vist som den skulle, dog så var gjorden for kort.... =/ hvilket jeg ikke helt forstår, fordi min gamle traver var på samme størrelse og der passede den. men har dog en anelse om, at det var en anden gjord dengang.. så det må jeg tjekke =)
Men hun tog det rigtig flot, til trods for, at hun ikke har haft hverken sadel eller trense på, i omkring 3 år.
er så stolt at min pige! <3

idag d 17/1'13
Lady stod på marken nærmest så langt fra stalden man ku komme, jeg stod i døren og fløjtede, hun kiggede op, og gik mig straks i møde. det altså dejligt! =))

lagde sadel på Lady, og så gik vi en lille tur op ad markvejen, det tog hun rigtig godt. dog er der jo meget at se på. men hun tog det rigtig flot =)
prøvede at longere hende lidt. dog er det på marken, og der var lidt glad af alt det sne, så det opgav vi hurtigt.
men alt i alt en dejlig dag =)

Lørdag d. 19/1
Jeg smed sadel og trense på Lady idag, og trak hende ud på "banen" dvs det er et stykke af folden som er blevet hegnet ind, hvor jeg rider.
og jeg satte mig op på hende stille og roligt. hvilket hun tog så flot!
vi skridtede lidt rundt, dog skal hun vist lige lære, at det er mig som parere ordrene.
Men hun var rigtig dygtig. og søgte ned til bidet lige med det samme.

Søndag d 20/1'13
var ude og ride på min skønne pige for anden gang. red en lille tur på hende op ad vores markvej. vi red ca en km den ene vej, og så hjem igen. vi fik også travet en smule.. waaaaooow en lækker flyvende trav hun har!!!
glæder mig til at skulle ride ud på hende igen. hun er bare en éener! <3

update 13 april - 2013

meningen var egentlig, at hun skulle insemineres her i slut april.så vi kunne få før til næste år. men planerne er ændret lidt, da jeg har gået og tænkt på, at da jeg fik hende havde hun ikke været redet i 3år. hvis hun skal ha føl, så jow kan da ride hende til hendes mave blir stor, men så skal hun igen stå stille indtil føllet kan undværer hende.

så planerne er nu, da jeg gerne vil forsøge mig, at starte stævne på hende, så venter jeg et år (muligvis) med føl, og rider hende op her over sommeren så kan jeg håbe på at kunne starte til efteråret eller måske næste forår. =)

*UPDATE* 9/6'13
Jeg har trænet en del med min pige, mht longering, opsidning osv, men hun er meget stædig, og vil helst ha' at det er hende som bestemmer. og da jeg ikke umiddelbart har nerverne, og er lige så kold, som jeg har været i mine yngre dage. så jeg har besluttet mig for, at hun skal sendes en mdr til berider i august, for at blive sat på plads, og blive redet op. så håber jeg inderligt, at det vil ændre hende.
hun er mild, og god fra jorden. men så snart trense og sadel kommer frem, så ændre hun sig drastisk.

UPDATE *** 16/7'13
Jeg venter på at få Kiropraktor til Lady, fordi hun viser tegn på rygsmerter.
så jeg håber ikke det er noget alvorligt.
nærmere kommer når der har været besøg i næste uge.

UPDATE: *** 24/7'13
Har haft Kiropraktor på Lady idag. og jah det ser ikke umiddelbart godt ud. hun har nogle skavanker på venstre bagben, da hun trykker hende ovenpå venstre side af krydset, reagere hun meget voldsomt. men hun kan dog ikke konstatere hvor det reelt sidder, om det er i kryds/bækken, knæet, eller hasen.
bøjprøve lavet, hvor hun ikke reagere på dette, smider ligsom venstre bagben ud ved sæt på jorden. og er ikke yderst villig til at gå højre volte, da hun der formentelig skal bruge venstre bagben anderledes. ingenting på venstre volte.
skal lave lidt interval "træning" trække tur med hende, lidt skridt, lidt trav i ca 40 min godt hver dag.
og så skal jeg ha kontakt til Højgård hestehospital snarest muligt.

UPDATE 28/7'13 ****
Så kom Lady afsted til Højgård heste-hospital for at få lavet en Scintigrafi i morgen (mandag) på VB og kryds. jeg skal hente hende igen på tirsdag. Ringer dog lige til dem i morgen for at høre hvordan det gik. Håber bare på, at det ikke er alvorligt...

Håber på det bedste, men venter det værste...

UPDATE 31/7-13****
Første dag efter hun er kommet hjem, skal ha fat i kiropraktoren, så jeg kan få et trænings-program til Lady. samtidig har jeg startet på Metacam behandling imod smerter og inflammation på korsbåndet.
og så glæder jeg mig bare til, at kunne komme til at træne, og forhåbentlig ride hende.
nu skal hun jo samtidig tabe 70-100 kg. hun er vejet til 675kg og burde veje ca 600'ish.
Men er så lettet over, at det ikke var være!! <3

UPDATE 7/8'2013***
Idag har jeg været ude og longere Lady en smule, og lagt underlag med elastikgjord på første gang efter dyrlæge, og kiropraktor samtidig. det tog hun rigtig flot, specielt da hun jo fandt ud af, at det ikke gjorde ondt mere.
Jeg er så stolt af min Lady, og jeg er så lettet over, at det går så godt, jeg kunne endda longere hende uden longepisk. og kunne også få hende på venstre volte, hvilket hun plejer at nægte (pga skaden)
Og hun reagere bedre på stemmen, og kommandoer end jeg troede, og hun er meget lærenem.
dog kan jeg også godt mærke, at når jeg forlanger måske for meget af hende, så stiller hun sig på bagben, og nægter et øjeblik, indtil hun ligesom får afvide, at det er mig som bestemmer, så er det vel okey. .oOLove my Baby-GirlOo

UPDATE 16-10-13 ***
Okey, jeg har idag talt med den berider som tilred og trænede Lady.
har fundet ud af, at hun kun har været redet i 5 mdr (inkl. tilridning) tilbage i 2009 da hun var 5½ år... så hun er faktisk rå, og skal tilrides fra begyndelsen igen. hun har ikke været udsat for noget "grimt" i sin få måneders tilridning samt stævne, hvilket jo er fantastisk.
Berider har faktisk sagt, at godt nok var hun ikke den nemmeste, men hun var en af de bedste han red på daværende tidspunkt, og der er rigtig meget potentiale i hende, man skal bare kunne håndter hende rigtig. hun ER jo Michellino ;)
så når jeg har haft kiropraktor på hende, og hun forhåbentlig bliver erklæret rask, så bliver hun sendt i tilridning, og så håber jeg, at jeg får en rigtig ridehest tilbage. <3

UPDATE 20-10-13 ***
Jeg har idag været oppe og ligge på Lady 3 gange. gik super og vi stoppede mens legen var god =)
er rigtig godt tilfreds med hende! dog overvejer jeg stadig at hun bliver sendt i ridning HVIS hun på onsdag bliver erklæret rask i kryds/bagben. hvilket jeg har en rigtig god fornemmelse af at hun gør.

UPDATE 23-10-13 ***
Idag var kiropraktoren ude og se på Lady, nu var der jo efterhånden gået de her 6-7 uger siden sidst. og hun var mildest talt målløs over hvor godt hun tog sig ud nu, hun er ved at få sat muskler, hun har tabt sig (ikke nok) men stadig rigtig flot! =)
Hun er stadig ikke 100% rentgående på venstre bagben, men det er blevet MEGET bedre. hun trykkede hende også, og hun reagere stadig en smule ved tryk på venstre hofteskål, men slet ikke i nærheden af som første gang. så DET er jo en SUPER lækker nyhed!!! :p
Så nu kan jeg påbegynd8e tilridningen af hende.
da hun kun har været redet i 5 måneder tilbage i 2009 og derefter bare har gået, så skal der startes forfra.
er super lykkelig!!

Så har jeg taget en beslutning mht Lady. Og den lyder på at hun ryger tilbage til ham som tilmed hende (Carsten Sand) som avlshoppe.
Og så får jeg en ny hoppe som jeg kan ride og tage til stævne på.
Hun er også en Michellino og er samme alder og højde som Lady. :)
Hedder Bøttrupsgaards Belinda
Jeg glæder mig rigtig meget til at få hende hjem og begynde vores fantastiske eventyr sammen. :) r!
 
 
 
 
 
 
Stamtavle DRF Go Google
ID: DE433330749403
F:
DVE 542
M: Ann Lady Af Hvarre
DS 9649
MF:
OLH 492
Dressur: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 28 januar 2014 kl. 19:07, og har været vist 410 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider