Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Freja

Billede
Billede
Billede
Billede

 Fjordhest  
 Hoppe
 12 år 
 147 cm
 Gul
Freja er en sød fjordhest vi købte lige inden efterårsferien. Hun blev købt til min datter på 7 år, og hun har defor et godt temperament. Freja er sød og omgængelig, men skal lære lidt småting som at flytte sig for tryk og stå helt stille når man skal op på ryggen af hende, samt at ride ud helt alene, som hun endnu ikke er superdygtig ved. Freja vil gerne være fører i flokken, men er i stalden mild og blid.
Freja er superdygtig til at springe. Hun har en profil på hestegalleri under stald dutterup, hvor man kan se billeder af hende, samt hvor højt hun springer. Freja skal blive mere smidig i dressuren, men vil gerne.
Freja er en meget stærk hest og det kræver at du er stærk og kan holde hende. Freja skal lære ikke at trække fremad, men at gå let på tøjlen. Freja er sød og godmodig og vil gerne... Hun kræver en rytter der har lyst til at lære hende de ting hun ikke kan.
 
 
 
 

[Part] part til sød fjordhest

Jeg søger en sød part til min søde fjordhest Freja. Du skal ride hende 2- 3 gange om ugen. Du skal muge boksen og hælde foder op, samt strø hos Freja når du er der. Du skal også give hø til Hende.

Jeg søger en dygtig rytter, der kan lære Freja noget dressur. Hun vil rigtig gerne, men har ikke lært det endnu. Jeg har pt planer om selv at starte distancestævner på Freja . Du må gerne starte stævner også, både spring og dressur. Freja har masser af potentiale der skal udnyttes. Jeg søger derfor en dygtig og stabil rytter, der kan holde hende og lære hende at hun ikke skal sætte hårdt mod hårdt, men reagere på små tryk.
Vores bane er ikke supergod, men vi står midt i hareskoven hvilket giver mulighed for en fantastisk naturoplevelse. Vi står ved siden af stald konig og her er der mulige for at købe ridehuskort og få undervisning.

Jeg søger en sød og stabil rytter, til min søde, men stærke fjordhest. Freja har sprunget 110 og har potentiale til meget mere. Hendes Grundridning er i orden, men kan hun lære versader mm vil det være helt i top.

Det koster kr. 500 pr mdr at ride Freja 2-3 gange om ugen.
 
 
ID: HST 149873
Dressur: Talent
Spring: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Ikke prøvet
Søndersøgård
Senest rettet 03 april 2013 kl. 10:37, og har været vist 3195 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider