Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Surprise

Billede
Billede
Billede
 Anden særlig race
 Hoppe
 14 år 
 135 cm
 Broget
Surprise er en rødbroget hoppe fra år 2003, 135-140 cm høj og en blandingsrace.
Hun er chippet, har grønt hestepas og er passet med smed og vacciner.

Dressur: Hun kræver en rolig og erfaren rytter, som kan vise hende vejen frem i ridningen, uden at miste tålmodigheden. Surprise er samarbejdsvillig, utrolig selv gående og er en pony der gerne vil arbejde – dog skal man være sikker, i de signaler man giver til hende, under ridningen. Hun kan være hidsig under ridning, og derved helst vil trave eller galopere – dog kan man sagtens styre hende og stoppe hende.
På stald: På staldgangen er Surprise stille og rolig, et rigtig nusse hoved og kærlig. Hun står stille når man strigler og under opsadling. Hun vrinsker når man kommer i stalden og kan godt lide at være i hænder. Hun tager fint biddet selv i munden og står pænt imens man ligger saddel på – hun kan løfte alle fire hove.
Spring: Indtil nu er hun kun blevet løs sprunget, og her har hun sprunget 90cm uden problemer – dette er noget hun virkelig nyder og springningen er noget hun helt sikkert vil kunne bruges til.
Personligt ser jeg kun fordele, ved at hun er så ihærdig under ridning. Jeg har redet hende i 3 måneder nu og hun bliver dygtigere og dygtigere fra hver uge. Det tog mig ca. en uges tid at lære, hvordan man fik hende til at slappe af i skridt. Lige pt. kan hun skridte, trave og galopere via signaler og er styrbare i alle gang arter. Hun er regelmæssigt begyndt at søge til biddet (gå i holdning) – mest i skridt og trav men også i galop når hun har løbet lidt af energien af.

Surprise er i ridning, og hun vil påbegynde indspringningen i januar 2013 – hvis alt går som planlagt.
Desværre er det sket at Surprise skal i genoptræning efter dyrlæges anbefaling, derved skal hun stå i to uger og derefter trænes roligt op efter et træningsprogram der er lavet af dyrlægen. Dog regner vi ikke med at dette bliver et problem, da hun ellers under ridningen var meget lærenem og derved tror/håber at hun hurtigt kommer efter det igen. Genoptræningen vare i 6 uger og derefter kan vi ride hende optimalt igen.

Grunden til dette er at hun har stået stille det meste af hendes ni år og derved ikke blevet brugt meget og så skal hun holde en pause på 2 uger og derefter trænes stille og roligt op igen.

Hvis man køber hende nu og dermed selv genoptræner hende, kan vi sagtens snakke om prisen.

Videoer kan ses på:
http://www.hestegalleri.dk/minkonto/videoklip
 
 
 
 
 
 
ID: HST 149866
Dressur: LC-klasser
Spring: Talent
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 17 december 2012 kl. 20:20, og har været vist 107 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider