Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Kløvermark's Rafall

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Vallak
 12 år 
 144 cm
 Lys skimmel
Charmerende 1'er med masser af fremtid

Da jeg er blevet for stor til Rafall skal han sælges nu. Jeg håber, han får dejligt liv hos en der passer rigtig godt på ham og sætter pris på hans kvaliteter og vil prioritere ham hver eneste dag.

Springning:
Han springer 70-80 til træning og altid med stor lyst og forsigtighed. Han kigger ikke og springer alt. Vi har redet kursus hos Linnea Ericsson.
Han har også gået babyjagten i Ølstykke/Spærrestup. Han fremtid ligger i springningen, men han mangler lidt rutine i forhold til hans alder.

Dressur:
Vi har rykket os meget det sidste år og fokuseret på grundridningen: Han har opbygget en stærk og smidig overlinje samtidig med, at han er løsgjort og korrekt under hjælperne. Han har en positiv indstilling til nye ting og arbejder fint under rytter. Han er meget lærenem.

Basis info:
Jeg er den første ejer efter avler og har haft ham i to år. Han har et super temperament og er altid nem at håndtere. Han har virkelig gode hove. Han kan rides ud uden andre, er trafiksikker og nem at have med i byen.
Kan gå på fold med alle, elsker børn, katte, hunde m.m. Med andre ord en helt igennem uproblematisk pony, der tager alting oppefra og ned.

25.000

Udstyr medfølger for en merpris, vi kan tale om. Han har bl.a. en helt ny KenTaur springsadel, der senest er omstoppet i
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 208333200508095
Dressur: LB-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 02 december 2012 kl. 21:36, og har været vist 990 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider