Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Zenico

Billede
Billede
Billede
Billede
(Solgt)
 Ridehest, blanding
 Vallak
 14 år 
 167 cm
 Rød
Da jeg har fået småfolk, er jeg desværre nød til at finde et nyt hjem til min hest, som jeg har haft, siden han blev født for 9 år siden.

Zenico er en sød og dejlig trakhener-vallak blanding på 1.67 i stang. Han er godmodig, utrolig selskabssøgende og kommer når man kalder på ham. Han blev først tilredet som 5 års, da jeg pga studie rejste meget. I al denne tid har han gået i løsdrift sammen med jævnaldrende.
 
Han er ikke kommet så langt i sin uddannelse endnu, da jeg pga tidsmangel kun får arbejdet med ham i perioder, og han har stået stille det sidste halve års tid. Først pga at han blev flyttet til en sommereng og derefter pga min nuværende graviditet.

Han har en stor gang og et uudnyttet dressur potentiale. Han elsker at springe og er også rigtig dygtig, når vi løsspringer. Det at ham ikke er blevet brugt så meget, betyder til gengæld også, at han aldrig haft en eneste skade etc. Vi har fulgt principperne i Horsemanship samt Anatomisk rigtig ridning og modtaget undervisning heri. Jeg har dermed altid gået meget op i at opbygge rygmuskulaturen inden jeg rider ham.

Selvom jeg har redet ham så sjældent, så mærker man det ikke på ham - han er stille og rolig som altid, når man rider ham.
 
Zenico elsker at komme på tur og jeg vil sige, at han er 90% traffiksikker. Vi har redet på cykelstier og i vejkanter og han siger intet til busser og lastbiler. På nuværende tidspunkt kan han kun rides på tur sammen med andre heste, da han ikke bliver redet så meget, og dermed er afhængig af flokken. Når han er sammen med andre heste er han meget afslappet og nyder bare turen. Det skal dog siges, at når vi rider på bane og i ridehus (de kendte omgivelser), så har han intet imod at være alene.

Han er en høj spinkel sporty type, så en kraftig bygget person vil ikke passe til ham.

Han er sidst vaccineret i marts måned 2012, har hestepas og er chippet.
 
Du kan se billeder af ham her: picasaweb.google.com/117236126428335330620
Video: picasaweb.google.com/117236126428335330620/ZenicoMaj2012 
(den sidste fil).
 
Jeg har desværre aldrig haft mulighed for at øve trailerlæsning med ham, så når jeg har skulle flytte ham, er det foregået med kreaturvogn, hestetransportere og lastbiler, hvor han går lige op. Trailerlæsningen skal blot øves, så kan han sagtens lære det.

Den eneste anmærkning, der kan nævnes er, at han en slags krampe, når man løfter hans højre bagben højt. Dette har han haft siden fødslen og det har på ingen måde betydning for hans bevægelighed etc. Jeg har vist flere dyrlæger det igennem tiden, og de bekræfter også, at det ingen betydning har. Han har aldrig været halt eller lignende.

Han står opstaldet i Aarhus Syd: Hovedvejen 260, 8361 Hasselager.
Pris er eksklusiv udstyr, men god tilpasset dressur-sadel, 3 dækkener samt diverse udstyr kan medfølge mod merpris.

Hvis Zenico lyder som noget for dig, så ser jeg frem til at høre fra dig.
 
Mange hilsner
Heidie Foersom
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 208333200309505
Dressur: Tilredet
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 28 januar 2013 kl. 08:42, og har været vist 6307 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider