Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Latoya (Red Fuel)

Billede
Billede
Billede
Video

 Ridehest, blanding
 Hoppe
 7 år 
 174 cm
 Rød
Stor højstillet og udtryksfuld charmerende hoppe, med elastiske og smidige gangarter.
Hun har et særdeles godt temperament, er i det hele taget en super sød og nem hest at håndtere. Latoya bliver 3 år til foråret og har kæmpe kapacitet i både spring og dressur.

Hun er opvokset i trygge omgivelser,Og bærer et godt præg af at have været meget i hænder.
Siden hun har været et år, er hun kommet ind dagligt, stået bundet, striglet, renset hovet, får skyllede ben, trukket ture, trailertilvænning og udfordringer/tilvænning med pressening, sadel, hovedtøj, bid, dækkener, logering og lignende. Ligeledes har jeg lavet meget horse manship på hende.

Elegant sportstype med gode rammer og et stort potentiale.
Hun er passet med både smed og dyrlæge, er vaccineret/har fået ormekur og er iøvrigt sund og rask, og er blevet fodret med et rigtig godt foder i hele hendes føl og plag tid, så hun fik de rette betingelser for at vokse rigtigt.

Jeg købte hende da hun var et år på et stutteri af en veterinærsygeplejerske, der selv gik meget op i korrekt håndtering og fodring. Hun er et "upsa" føl, som vi kalder det. Dvs. Hun ikke kunne stambogsføres, da de på stutteriet ikke var 100 % sikre på hvilken af deres to hingste der havde bedækket. Dog er begge hingste ud af Richmond afstamning og hendes morfar er Carano.
Jeg har haft rigtig store ambitioner med hende, og har set meget frem til at komme i gang, men efter jeg var involveret i en trafik ulykke, har jeg fået konstateret jeg ikke må ride mere, og er derfor nød til at sælge hende, da jeg synes det synd hvis hun ikke kommer til at blive brugt.
(Stangmål er antaget slut mål)
 
 
 
 
 
 
Video
ID: HST 149518
MF: Carano
Dressur: Talent
Spring: Talent
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 27 november 2012 kl. 12:10, og har været vist 7732 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider