Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Gribsvads Sjaik

Billede
Billede
Billede
Billede

 Welsh  
 Vallak
 15 år 
 119 cm
 Palomino
Sjaik er blevet hentet. Jeg har fået utrolig mange henvendelser og håber jeg har fået meldt tilbage til alle. Hvis der er nogle jeg desværre har glemt i farten håber jeg i ser dette inden jeg sletter annoncen. Tak for interessen.


Sjaik er Danmark’s sødeste 3’er pony og sælges udelukkende, fordi hans rytter har fået for lange ben. Han kan rides af alle og hverken bider, sparker eller bukker. Man kan trygt lade børnene nusse, strigle og hygge om ham i boks, stald osv.

Han er den perfekte lærepony og er tit blevet brugt til at give de forsigtige eller nervøse ryttere mere selvtillid. Hos os er han bl.a. blevet redet af en pige på 6 år, som kunne galoppere på ham uden hjælp. Han rides ofte uden bid og er helt styrbar (kan ses i videoen). Til stævner har han altid bid på pga. rideforbundets regler for de små ponyer.
Han er trafiksikker og har krydset trafiklys og motorvejsbroer uden problemer.

Sjaik er en selvgående pony, men aldrig hurtigere end det tempo man beder om. Han er også en god lærepony, hvis man vil begynde at springe. Han går aldrig udenom og springer gerne fyld.

Han er super sød at have med til stævne. Vi har mest haft ham med til spring-stævner og han er kommet hjem med mange sløjfer.

Her er en video med Sjaik's rytter og vores lille part på 6 år samt lidt fra ponygames: http://www.youtube.com/watch?v=iMcqf3CxxOA&feature=youtu.be

Han er selvfølgelig passet med dyrlæge, smed (går uden sko) og tandlæge.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 149512
F: Twyford Major
Welsh Mountain
M: Balka (N) Patricia
Welsh Mountain
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 28 december 2012 kl. 19:58, og har været vist 5196 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider