Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Højlund's Taison

Billede
Billede
Billede
 Pony, typeavl
 Vallak
 9 år 
 148 cm
 Rød
Taison (Tusse) er en pony med 3 gode gangarter. Han elsker en tur i skoven, eller en god galop på marken. Han er målt til 148, med sko og lige før han skulle have smed. Han har debuteret i LD, LC 1&3. Han har flere gange vundet LC 1 med over 65 %. Påbegyndt schenkelvigning og versade.

Han har et godt temperement og er ikke typen der kigger eller bliver bange for ting. Ved løsspringning springer han med stor lyst.
Han er ikke ond på nogen måde, men er ikke en begynderpony, endnu. Han kan være svær at få fremad, og derfor skal køber være indstillet på at bruge tid og energi på uddannelse. Han bliver ikke vild af, at få et par dage fri. Efter voksepause over sommeren, var han super cool at starte op igen, og det kunne næsten ikke mærkes på ham, at han havde stået stille.

Fuld røngten billeder fra januar 2012 kan fremsendes efter aftale. Kategoriseret i gruppe 2 grundet dyrelæges vurdering af en gammel skade i venstre bagben, som ikke har betydning, i forhold til sport. Vi ved ikke mere om skaden, og vi har ikke mærket noget til den.

Tusse går med forsko, men kan godt gå uden.

På tur er han rigtig sød, både alene og med andre, på vej og stier(skov). Han er nogenlunde trafiksikker, men har ikke været redet så meget ved vejen. Han går pænt alene i ridehus, og kan sagtens blive forladt uden at han vrinsker og bliver tosset.

I byen er han super flink. Han går lige i trailer og står pænt under transport både alene og med andre. På stævnebanen plejer han ikke at vrinske.


Bytte kan være en mulighed. Bytte med 1'er pony eller lille hest.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 149375
F: Notre Bac   Link
SPH 143
M: Højlund's Miss Taitini
Dansk Sportspony
MF: Broadway   Link
ESPH 104
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 13 februar 2013 kl. 07:03, og har været vist 3789 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider