Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

P-Tim

Video
Billede
Billede
Billede

 Pony, typeavl
 Vallak
 25 år 
 140 cm
 Mørkebrun
Vi havde næsten lige købt P-Tim og jeg havde nået at starte et stævne på ham, inden jeg kommer ud for en skade (Ikke på ham!).. Men da jeg ikke kommer til at ride i en længere periode pga. skade i mit knæ og et brud i mit knæ, sælges han nu.. For det ville være synd at lade ham stå, hvis en anden pige eller dreng kunne få glæde af ham ude på springbanen.
P-Tim er en utrolig dejlig pony at have med i det daglige! Han er meget stille og rolig.. Han finder sig i alt! Han er også rigtig sød at have med ude i byen. Han er en tændt pony, så man skal ikke være for bange for at det går stærk, men der er intet ondt i ham overhovedet! Han er en gammel pony, men det mærker man overhovedet ikke til! Han har ingen grå hår endnu, så igen man kan ikke engang se det på ham! Han har en rigtig dejlig energi endnu, som han også vil have i mange år endu. Han er færdig målt 2'er pony. Han er 21 år, men se nogen videoer af ham, for han er ikke som de fleste andre 21 årige! Hende vi købte P-Tim af, havde ham med til 5 stævner og så var hun blevet B-Rytter.
Han ville være en god pony til hende/ham der går fra 3'er pony af, eller hvis du bare gerne vil ud og have nogen gode oplevelser på stævne pladsen. Han er en sikker vinder, som bare er en fornøjelse at ride .
Men alt i alt er han en super skøn pony! Der uden tvivl vil gøre alt for sin rytter. Springer ALT fyld og fast vand uden så meget som at kigge bare en smule , er helt cool. og har god teknik og fart til placeringer. Har redet DM med Mona Holm.
Han har FEI pas og stamtavle, han er en rigtig fin Tysk-sportspony.
Han koster 23500 kr med en helt ny TEKNA springsadel, hvor nyprisen er 5500 kr.
Forbehold for at vælge blandt købere .
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle DRF Go Google
ID: DE322220056292
9209112
F:
DE322220002783
(RP DEU)
M: Sissy
DE322220057886
(RP DEU)
MF:
DE341420863780
(RP DEU)
Spring: M-klasser
Godkendt KAT II pony
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 17 november 2012 kl. 09:54, og har været vist 1412 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider