Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Tala

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, typeavl
 Hoppe
 10 år 
 146 cm
 Brun
Stjerne ponyhoppe, kun 5 år, blev nummer 3 i sin la4 debut (65%) mod heste (pga rytterens alder) Kan alle øvelser og er velredet og nem at ride.
På ingen måder hoppet- kan vaskes og klippes overalt, stå i traileren under stævnestarter og kigger ikke på noget til stævner. Kan trods sin unge alder bruges som lærehest idet hun altid yder sit bedste og er en pleaser. Jeg har haft hende siden hun var 2 og hun er passet med alt og har fået de voksepauser hun havde brug for. Hun er 146 i stg. Gudesmuk med 4 hvide sokker og blis. Vandt bronzemedalje klassen i Haslev med 70, 4 % og kan derfor opnå et r for bestået rideprøve, hvis man ønsker at kåre hende. Det er med denne pony kun rytteren, der sætter begrænsningerne. Derudover er hun en rigtig ven, der vrinsker til rytteren og elsker at nusse. Fuldstændig ligeglad med tung trafik. Blåt dsp pas. Lidt video findes på youtube under FEI dressage Tala. Video med øvelser: http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Di3ErYvRX2-Y%26feature%3Dyoutu.be&h=iAQGE6aq-
Prisen afspejler på ingen måder ponyens kvalitet men er sat efter et ønske om en hurtig handel. Nyere bil/trailer kan indgå i handlen.
 
 

[Salg] Gudesmuk dressurpony/lærepony

Alm. vilkår, handelsundersøgelse for købers regning. Den lånes ikke ud, byttes ikke og kan ikke afbetales. Ponyen kan leveres.

Pris: 25.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
ID: HST 149333
F: Bolero
Dressur: LA-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 18 juni 2013 kl. 19:17, og har været vist 9124 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider