Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Indie

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pinto  
 Hoppe
 14 år 
 147 cm
 Broget
Da jeg desværre falder for aldersgrænsen, er det på tide at finde et nyt hjem til min dejlige pony. Indie er en kategori 1 pony på 9 år, som blev færdigmålt til 148 m. Sko i 2011. Hun startes pt. I La1 til distriktsstævnerne i dressur, men er også skarp på en springbane. Hun har gået en masse Lb på c-plan med placering, men da der den seneste tid har været fokuseret mest på dressuren har vi desværre haft springningen sat lidt på pause. Da vi var i topform sprang vi Mb-baner til træning. Hun har også gået et par enkelte LA, men som sagt har dressuren været vægtet mest i tiden.

Af resultater kan bla. nævnes individuelle bymestre i dressur og regionsmestre i spring for hold.

Sidste år var hun med mig på Aalestrup Naturefterskole hvor vi bla. Var på besøg hos Vilhelmsborg for at prøve deres tærrænbane. Det synes hun var super sjovt og viste stor lyst. Ellers er hun både stævne- trailervant og passet med diverse vaccinationer samt smed.
Vi har en fuld uanvendelig- og livsforsikring på hende, uden anmærkninger hos Kongerigets Dansk hesteforsikring. – Denne vil i øvrigt kunne overtages.

Alt i alt er hun en fornøjelse at omgås og giver altid en god ridetur. En pony som stjæler opmærksomheden til stævnerne.
 
 
 
 
 
 
DRF Go Google
ID: 528003IR018049
Dressur: LA-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: Talent
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 16 november 2012 kl. 19:20, og har været vist 1942 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider