Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Kastaniegårdens Laguna

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 14 år 
 165 cm
 Brun
Da jeg desværre har mistet mit job og nu kun har min SU, kan jeg på ingen måde få råd til at ha tre heste opstaldet, derfor er prisen kraftigt nedsat, da jeg gerne skal have hende solgt inden udgangen af måneden, ellers er jeg desværre nødsaget til at aflive hende :-( men hun sælges naturligvis kun til et godt og kærligt hjem, hvor jeg kan have mulighed for at komme og se hende ind imellem. Hun er en dejlig hest, som betyder meget for mig, og derfor bliver hun ikke solgt til hvem som helst.

--------

1. klasses avlshoppe sælges! Laguna er kåret RDH og har en stamtavle ud over det sædvanlige! Hun har desuden også et fantastisk temperament, hun er rolig og god som dagen er lang, men samtidig med utrolig god tænding og vilje til at arbejde. Dog kan hun ikke rides mere pga. hendes ryg, ved seriøs henvendelse vil dette blive uddybet nærmere, det er dog ikke noget arveligt.
Hun har tre super gode gangarter, specielt hendes trav skal fremhæves!

Hun fik d. 24/5 2012 et hingsteføl efter Bøgegårdens Boney M, hun er den absolut bedste mor man kan forestille sig, hun lader alle komme til føllet og passer samtidig godt på det på folden over for andre heste i den første tid. Hun har tydeligvis avlet sit gode temperament videre, føllet er dejlig nem at håndtere og kan alt efter bogen. Hun klarede fødsel og det hele selv også. Føllet udvikler sig utrolig godt, han er meget muskuløs og højtstillet, og får samtidig en rigtig smuk farve med fire hvide sokker og en stjerne.

Lagunas stamtavle taler næsten for sig selv med Elitehingsten Blue Hors Romancier til morfar, Lanciano til far, og længere ude har vi bl.a. guldmedaljehingsten Primus AA, Ladykiller xx, Rosenkavalier osv. En god kombination af blodlinier.

Hun udlånes også som evt. selskabshest/avlshoppe.
I kontrakten vil der stå, at hun udelukkende er avlshoppe/selskabshest og derfor under ingen omstændigheder må rides. Jeg skal samtidig have førstekøbsret, hvis hun skal sælges igen.

Dækken og hovedtøj følger med.

Hun er en hest, som skal opleves :-)

Jeg kan kontaktes alle ugens dage, helst sms først da jeg læser :-)
 
 
 
 
 
 
ID: HST 149256
F: Lanciano
Dansk Varmblod
M: Kastaniegårdens Roma
Dansk Varmblod
MF: Blue Hors Romancier
Dansk Varmblod
Dressur: LA-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 12 november 2012 kl. 09:05, og har været vist 148 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider