Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Svalegården´s Annihilater

Billede
Billede
Billede
 Welsh  
 Vallak
 9 år 
 153 cm
 Sort
Annihilater er en opmærksom unghest på 5½ år. Han blev tilredet allerede da han var 3, så han har været tidligt i gang. Han er en hest som kræver en masse erfaring og dygtighed, man skal vide hvad man har med at gøre. Men man skal stadig vide at han er skøn som dagen er lang, lige så snart man lærer hans fantastiske personlighed at kende!

Han er meget speciel på den måde, at hans humør for det meste ikke er lige godt fra jorden af, men lige så snart man sidder på ham, er han en engel og elsker at gøre sin rytter glad.

Dressur: Han er meget langt i forhold til sin alder og han har rigtig mange kvaliteter som er i gang med at blive trænet. Hans gangarter er helt i top og han vil kunne nå rigtig langt. Han er nuværende trænet op til LA og jeg er stadig godt i gang med hans udvikling.

Skov: Han er fantastisk i skoven og han elsker og give den gas, men han kan sagtens stoppes igen. Han er fuldstændig traffiksikker og siger intet til busser, lastbiler eller biler.

Han søger en part 2-3 gange om ugen, som vil tage sig tid til at lære ham at kende, og har tålmodighed med at skabe den tillid der skal til. Han har indtil videre kun været van til mig, så han skal lige sættes ind i hvordan det hele fungerer. Han er en hest der knytter sig, men det tager tid. Det er en dressur og skovturs part, det må også gerne være noget hyggepart.

Han har det sidste halve års tid haft sig en rigtig sød part ved navn Frederikke og hende har han været rigtig glad for! Frederikke skal desværre på efterskole nu, og Later søger derfor ny part igen.

Han fortjener det bedste, så det er ikke hver og én der bare kan få lov til at prøve ham, eller for den sags skyld få part. Du skal 100 % være til at stole på!

Mvh Catharina Jensen

OBS! Prisen for de 2-3 dage om ugen koster mellem 800-1000 kr pr måned.
 
 
 
 

[Part] Fantastisk unghest med stor erfaring søger part

Part søges 2-3 dage om ugen. Du skal have en vis erfaring i dressur da hans udvikling skal gå den rigtige vej. Du skal ikke nødvendigvis være på et højt niveau, men du skal have din grundridning på plads. Du skal passe på ham, som var han din egen!!
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333WE0806804
F:
WDH 32
(WD DK)
M: Englyst Elaine
WD 213
(WD DK)
MF:
WDH 41
(WD DK)
Dressur: LB-klasser
Spring: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 21 maj 2014 kl. 19:00, og har været vist 8562 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider