Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Zolas Diena

Billede
Billede
Billede
 Pura Raza Española  
 Hoppe
 8 år 
 147 cm
 Lys skimmel
Opdateret 17/11 Trick- og selskabshest, læs venligst hele annoncen. Vidunderlig, smuk og kvik lille hoppe, med god bygning og dejligt sind. Hun er PRE-Araber blanding, som kan stambogsregistreres som hispano-araber. Far er PRE hingsten Ebano fra stutteri El Falcon, som blandt andet var
Dansk Morfologisk Championat 2008, CHAMPION i funktionalitet med Bedste rideprøve og Årets Dressurhingst 09 på
Hingstenets hingstedag. Mor var araberhoppen Bint Guadiana efter Guadiana og den legendariske OX hingst Zaraf der har champions afkom verden over.
Blandingen mellem de to racer viser sig at være kvikke, yderst arbejdsivrige, omgængelige og udholdende. Blandingen er ikke så kendt herhjemme, men anvendes andre steder blandt andet til Working Equitation, spring , dressur og tyrefægtning.
Denne lille hoppe skulle være min kommende Working Equitation ridehest, men desværre pådrog hun sig en kodeledsforvridning på højre forkode for halvandet år siden. Hun er on-off lavgradigt halt på snæver volte i longen, og viser let bøjeprøvereaktion. Der er intet at se på stor volte eller ligeud, og hun arbejder glad og positivt. Hun kan longeres, og det synes ikke at forværre haltheden, selv om hun longeres eller arbejdes med dagligt. Hun har haft sadel og trense på, og kan næsten spanske skridt fra jorden. Jeg sælger hende dermed som selskabs- og trick hest, for at undgå at aflive hende, da jeg ikke kan garantere for at hun bliver fuldstændig rengående, eller vil kunne holde til ridebrug. Hun er yderst glad for mennesker, og står ved leddet og venter på man kommer og tager hende ud på oplevelser, og kommer galopperende som den første når man kalder. Hun er super lærenem, og har aldrig bidt eller sparket. Rent ud sagt, en rigtig dejlig hest, med super tænding og opmærksomhed, men aldrig ubesindig. Jeg sælger hende efter megen og lang overvejelse, da hun er min dårlige samvittighed som jeg ikke har tid nok til. Jeg er overbevist om at hun vil være en helt unik hest for dig der ønsker en smuk og lækker hoppe til hygge, trick, horsemanship, dressur fra jorden, - slet og ret en RIGTIG dejlig hesteven der vil følge dig i tykt og tyndt. Du er velkommen til at lade hesten dyrlæge undersøge af egen dyrlæge forud for køb, for egen regning. Hun er passet med smed, tandrasp, vacc, ormekur og har grønt hestepas. Hvis du ønsker at avle, kan hun stambogsføres i det spanske avlsforbund, men det har ikke haft min interesse og derfor ikke gjort. Hun sælges KUN til hestekyndigt hjem, og ikke til nybegynder. Henvendelse bedst pr mail eller sms. KUN seriøse henvendelser.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 149208
F: EBANO LXXI   Link
Pura Raza Espanola
M: CA Bint Guadiana
OX Araber
MF: Zaraf
OX araber
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 17 november 2012 kl. 19:11, og har været vist 2677 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider