Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Gørklintgårds Octana

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 9 år 
 161 cm
 Rød
Gørklintgårds Octana er en smuk og energisk hoppe på fem år. Her er hesten for rytteren med ambitioner eller som bare gerne vil have en rigtig god tur hver gang. Hun er utrolig nem at håndtere i alle henseender.

I Octanas stamtavle finder man hendes far, hingsten Balou du Rouet, der er kendt for at skabe konkurrenceheste på topplan, og hendes mor, som er efterkommer af hele fem generationers hovedstambogshopper.Octana er ikke kåret men har alle papirer klar så hun kan tilmeldes til sommer hvis man har de ønsker.

Hun er tilredet som treårs hos en millitaryrytter, Og er i besiddelse af tre gangarter langt over gennemsnittet. Her skal specielt traven fremhæves. Hun er startklar i LC-dressur, LC-spring og CNC 90-100 i Military. Hun har allerede startet flere LC-klasser i både spring og dressur. Hun springer uden at kigge og springer alle slags fyld
.
Octana er nem og omgængelig i alle henseender og kan som udgangspunkt håndteres af alle. Med hensyn til opførsel i stalden er der ingen nykker, og ved transport kan hun sagtens læsses og køres af blot én person. I trafikken er hun fuldkommen sikker, og hun er vant til at komme i tættere bebyggede områder, hvor hun bevarer et køligt overblik over for biler, cyklister, fodgængere og andre dyr.

Hvad angår Octanas helbred, har røntgen af ben og ryg kun givet eksemplariske resultater. Hun er passet med alt Inkl. massør osv.

Octana har en stor fremtid og vil være den perfekte hest for rytteren, der på konkurrenceplan er villig til at gå hele distancen.
Fremvisning og evt. afprøvning vil foregå hos Darupgårds Rideklub, Gammelgårdsvej 20, 4000 Roskilde.

Pris idé: 80.000 kr. (prisen er dog til forhandling for det rette hjem)
 
 
 
 
 
 
Stamtavle DRF Go Google
ID: DE4333308736408
F:
DVH 1024
M: Gørklintgårds Online
DE410100322703
MF:
DE321210265491
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: L eller Jagt
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 21 november 2016 kl. 19:30, og har været vist 485 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider