Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Robin

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Vallak
 20 år 
 162 cm
 Rød
Robin søger halvpart.

Jeg søger en halvpart til min akademisk/klassisk redne vallak på 15 år 7 km syd for Århus (10 min i bil, bus nr. 19 til døren).

Robin er en glad, følsom og opmærksom hest, der holder af at blive reddet for meget lette signaler/hjælpere og som vil gøre alt for at tilfredsstille sin rytter.

Han står på Stenege Syd for Århus, hvor der er fuldpas, et godt staldmiljø, gode faciliteter, et dejligt ridehus og 1 minut til ridemuligheder i Hørret Skov.

Jeg søger en dedikeret halvpart, som vil pusle om ham, ride ture på ham og arbejde med ham under hensyntagen til de klassiske/akademiske principper fast 2-4 gange om ugen, da jeg selv kun har mulighed for at komme max 3 gange om ugen. Han er fx en fantastisk lærehest inden for klassisk/akademisk.

Den rigtige part er selvfølgelig velkommen til at modtage undervisning på ham under hensyntagen til de klassiske/akademiske principper og tage ham med til kurser/undervisning.

Robin elsker også at springe og løsspringe som afvekslende træning :-)

Pris fra 750 kr/md

Jeg har haft ham, trænet horsemanship og redet akademisk/klassisk med ham siden 2006. Mine egne primære undervisere gennem tiden har været Christina Holmbæck, Bent Branderup, Hanna Engstrøm, Marte Teigen (centreret ridning), Eva Tirstrup og Karina Branderup.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 148772
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 24 oktober 2012 kl. 15:01, og har været vist 838 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider