Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Montana

Video
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Vallak
 15 år 
 147 cm
 Rød
Lækker pony med kæmpe spring potientale sælges. Han kan virkelig springe stort med kæmpe overskud. Helt sikkert en pony der kan nå hele vejen - dog med den rette rytter.

Monty er en Hollænder med stort H. Han vil gerne selv styre forløbet på springbanen. Meget fremad søgende og har et XL Duracell batteri inden i sig. Kan blive ved og ved.

Han laver på ingen måder unoder, men jo stærkere det kan gå og jo højere springene er, jo sjovere synes han det er. Her er det så, at det er en rutineret og modig rytter der skal til.
Så kan man finde "rytmen" med Monty, så får man virkelig en dygtig pony.

Monty er i det daglige noget af det nemmeste at have med at gøre. Han er super velopdragen i alle henseender, går direkte i trailer og er supernem at have med til stævner.

Han har 3 dejlige gangarter og er rigtig rar at være på i den daglige dressurtræning. Til springtræning har vi sprunget bane på 120/130 cm. og enkeltspring på 140 cm.

Man kan sige om Monty, at han nok er en "drengehest", fordi han kræver en rytter der godt kan lide en udfordring. Og ikke er bange for at sætte sig igennem og fortælle ham, hvem der bestemmer.

Han er en smuk pony med 4 hvide sokker og en hvid blis. Højtstillet og med masser af udstråling. En pony, der bliver lagt mærke til på stævnepladsen.

Har du mod på at tage udfordringen op, så ring eller sms på nr. 51 211 566.

 
 
 
 
 
 
Video
ID: HST 148743
Dressur: Talent
Spring: M-klasser
Terræn: Terrænvant
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 21 oktober 2012 kl. 21:12, og har været vist 3901 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider