Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Soleil's Monet

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Ridehest, typeavl
 Vallak
 11 år 
 165 cm
 Brun
Smuk og velrejst 6-års vallak efter Blue Hors Leredo sælges.

Han er ikke redet alderssvarende, men er i sommeren 2012 sat i ridning og bliver p.t. redet ca. 3 gange ugentligt. Han er meget opmærksom i ridningen og både hører og ser alt, men når han slapper af, gør han sig rigtig godt under rytter og "vender" helt rigtigt. Det kræver dog en rytter, som tør og vil vise ham vejen og bliver ved, da han samtidig med at være meget opmærksom under rytter også er meget stædig - særligt, når der er noget, som er eller evt. kan blive farligt.

Han er ikke sprunget under rytter, men er som unghest løssprunget, hvilket han gjorde rigtig fint.

Jeg har kendt ham, siden han var et halvt år og har indtil for 3 måneder siden haft ham stående samme sted, som han kom til som 6 måneders hingst.

I efteråret 2011 forsøgte jeg at flytte ham, men vi endte med at måtte opgive at få ham i traileren. Forsøget blev efterfulgt af en seneskade (klapsene), hvorfor han fik ro i ca. 3-4 måneder for at komme sig. Han har ikke efterfølgende vist mén af denne skade.

Trailerlæsning er fortsat ikke en foretrukken øvelse, men det lykkedes os dog at få ham i trailer, da han blev flyttet for ca. en måned siden. Jeg har ikke prøvet med en lastbil, hvorfor det kan være en mulighed, men der skal påregnes arbejde til trailertræning.

Han er passet med tandrasp (skal have raspet tænder hvert halve år), smed (går uden sko), vaccinationer og ormekur. Jeg fodrer ham med foder med min. stivelse, ligesom han kun får almindeligt tørt hø, da han kan have tendens til tynd mave, og dette foder har hjulpet ham med fordøjelsen.

Med udgangspunkt i ovenstående vil jeg tro, at han vil egne sig til en rytter, som synes, det kunne være sjovt at prøve kræfter med sådan en som ham, alternativt som selskabshest. På stald er han en fantastisk kærlig hest, som elsker at snakke og kan blive ved i timevis. Det er dog vigtigt for ham, uanset hvad, at han er en del af flok - han elsker andre heste og trives absolut bedst, når han har andre om sig. Dog skal det bemærkes, at han tidligere altid er redet selv i ridehus uden, det har givet særlige problemer.

Prisen er fastsat ud fra ovenstående.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333DW0603796
F:
DVH 841
(DV DK)
M: Monique
9803872
(DV DK)
MF:
DH 477
(DV DK)
Dressur: Tilredet
Spring: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nej
Transport: Problematisk
Stamtavle
Senest rettet 16 januar 2013 kl. 17:05, og har været vist 9536 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider