Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Frederik

Billede
Billede
Billede
Billede

 Småhest, blanding
 Vallak
 22 år 
 164 cm
 Brun
Efter lange tider med dårlig samvittighed har jeg nu taget en beslutning om at sælge min gode og trofaste ven.

Basse (i daglig tale) er en ældre herre på 17 år og 163-164 cm. Han er godheden selv og kan håndteres og rides af alle. Han har rigtig mange fine dressurøvelser kodet ind og har i sine unge dage gået LA. Dressuren siger ham dog ikke ret meget mere, og det er desværre det der skiller vores veje nu. Tilgengæld er han en formiddabel tur og springhest. I naturen kræver han en rytter med rutine, han er en stærk og udholdende hest som ikke er bange for noget. Han er ikke ustyrlig eller noget, er blot fremadgående når han ved hvad det handler om. Han er en hest man kan lade børn skridte lange ture på, men når der først skal mere tempo på kræver han en rytter der kan sætte ham lidt på plads.
På en springbane er han super fin, lidt fremadgående på de første spring, men koncentreret og let at ride. Trækker selv rigtig pænt på springene og stopper aldrig.

Han kan gå på fold med alle og tilpasser sig hurtigt. Han står på halm og spiser hø. Er meget selskabelig og nem at have med ude. Står pænt i trailer - også imellem klasserne og er generel rigtig nem at håndtere.
Han er ingen gangmaskine, men kan godt træde godt ind over når han er varmet godt op. Er nem at være på og laver aldrig ballade.

Frederik er passet med alt og har 2-3 gange om året besøg af massør som for 3 uger siden har udtalt at alt er som det skal være.

Desværre har basse på et tidspunkt i sit liv haft nogle meget trælse erfaringer med at få spændt gjorden og kan derfor godt være bange for at få den spændt. Jeg har ikke selv nogle problemer med det og min part til ham fortæller at det kun var de første gange hun skulle sadle ham op, at han brokkede sig. Det handler bare om at spænde gjorden stille og roligt og trække nogle rundter med ham inden man sætter sig op. Det er ikke noget der giver større problemer. Jeg har ladet mig fortælle at der er forskellige behandlingsmetoder som koster under 2000 kr. - Det er dog ikke noget jeg selv har undersøgt nærmere.

Spørgsmål er meget velkomne - kom endelig også at mød ham i virkeligheden.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 148678
Dressur: LA-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 06 april 2014 kl. 10:16, og har været vist 3427 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider