Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Zirmatine

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 13 år 
 165 cm
 Rød
Ret god i hovedet generelt, dog er hun bestemt en vågen pige :) Tager de fleste ting rimlig cool, men hun er jo en rød hoppe, så man kan godt danse lidt engang imellem hvis folk rejser sig pludseligt med faaaaarlige tæpper eller lignende ;) På springbanen er hun noget af en freser hvis hun får lov, men det er vi ved at få styr på.. Men springer hver gang, og kigger ikke, om det så er fyld, flag, ballonner, plastik eller hvad man nu ellers kan forestille sig.. Vandgrav er absolut heller ikke et problem, nærmere tværtimod! ;)

Ja det er jo en springhest, men hun har faktisk okay gangarter det taget i betragtning, og til vores første og pt eneste dressurstævne gik hun da også omkring 64% i LC2 og LC3 og blev nr 1 og 2..
Træder flere spor over i skridt og trav, og har godt med rygsving. Bæring skal vi arbejde på, og galoppen skal nok kortes noget ind for at høre til på en dressurbane, men mon ikke det kommer :)

Hun er ikke helt aldersmæssigt uddannet da hun har haft føl, men har dog gået nogle stævner i Holland hvor hun er fra.. Har med mig startet op til LB** på distriktsplan, og nu jeg selv har fået bil er rutinen ved at komme, så nul-runderne i LB har vi fået i hus. Til træning springer vi dog ofte højere, og vore højderekord er lige over 135cm på enkeltspring og 120-25 i bane.. Hun har da også løssprunget 160cm flere gange, dygtig pige :)

Har også prøvet terrænspringning og jagt med hende, sådan mest for sjov og afveksling.. Dog er det ret tydeligt at hun er "rigtig" springhest, hun springer ikke igennem gennemslaget, men giver den bare lidt ekstra fjeder og springer helt over gennemslaget også ;) Ellers er hun rigtig fin og tager både våd og tørgrav uden problemer :) Dog springer hun ofte ret langt ud i vandet, som om hun prøver at komme over på den anden side.. Igen, springhesten skal ikke røre vandgraven ;)

Elsker en god tur, og gerne på stranden.. Havde hende i havet for første gang denne sommer, og vi var helt ude og svømme, det var simpelthen så skønt!
 
 
 
 
 
 
Stamtavle DRF Go Google
ID: 528003 04.10780
F:
84.4140
(KW NLD)
M: Tirmatine
00.06469
(KW NLD)
MF:
87.42
(KW NLD)
Dressur: LC-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 31 oktober 2014 kl. 10:00, og har været vist 126 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider