Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Amber First

 Ridehest, typeavl
 Vallak
 15 år 
 174 cm
 Rød
Part søges. Grundet tidsmangel søger vi en part til ridning af stor varmblodsvallak, mod ind og udlukning på fold mandag til fredag. Hesten er opstaldet i en selvpasserstald i Hjortekær lige ved dyrehaven.
Det omfatter udmugning af boks, og dagligt skal der blandes foder og laves høposer, tidsforbrug for dette ca 30 minutter, derudover skal der lukkes på fold og tages ind fra fold, så det vil være en fordel at du bor tæt på lyngbyområdet. Foldvagterne indbefatter Amber First og vores connemarapony. De kan nemt trækkes sammen og det tager ca 10 minutter, at lukke på fold. Foldtiden er 5 timer. Da det er hjælpen i det daglige vi har brug for er parten gratis og der kan aftales et mindre vederlag til hjæp til undervisning eller lignende.
Der er en stor ridebane, og det er muligt at finde underviser på stedet. Der står omkring 23 heste i stalden, så det er altid muligt at finde nogen at ride sammen med. Der er 10 minutters ridning til dyrehaven af stille villaveje og Amber er helt trafiksikker.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333200203233
F:
DVH 687
(DV DK)
M: Bijou
DH 3661
(DV DK)
MF:
DH 378
(DV DK)
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 08 oktober 2012 kl. 09:34, og har været vist 1768 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider