Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Svanegaardens Faneur

Video
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Vallak
 24 år 
 167 cm
 Brun
Sød og charmerende dressurvallak sættes nu til salg. Mine forældre har selv avlet ham, så jeg har kendt ham hele hans liv.

Faneur er startet og placeret til og med La5 på C-plan. Han har d. 22. og 23. september gået La2 og La4 - begge til 64 % og med en 2. og 3. plads.

Han kan rides af alle og tilpasser sig rytterens niveau. Min mor har for eksempel redet på ham. Hun er forholdsvis urutineret, og her tilpasser han tempoet efter hendes formåen. Omvendt giver han også udfordringer for den mere rutinerede rytter. Han er en meget selvgående hest, som kan sine La-øvelser på rygraden. Han vil derfor være en perfekt lærehest for en rytter, som ønsker mere rutine i La-klasserne på C-plan eller som overgangshest for ponyrytter.

Faneur kigger aldrig til stævner og er nem at have med. Han er sød at læsse og køre med i trailer. Han kan også godt lide en god tur i terrænet, hvor han sagtens kan rides ud både alene og med andre.

Faneur trives bedst med daglig foldtid og går fint i spænd med andre heste.

Faneur er krybbebider, når han spiser kraftfoder, men der har aldrig været nogen problemer i forbindelse hermed. Han har desuden som 2 års fået fjernet en mus i venstre has.
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: 0005768
208333200005768
F:
ETAF 8304
(TR DK)
M: Fabienne
RDH 4171
(DV DK)
MF:
DH 410
(DV DK)
Dressur: LA-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 04 oktober 2012 kl. 07:39, og har været vist 2450 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider