Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Irys

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Vallak
 13 år 
 172 cm
 Lys skimmel
Irys er min nye drømmehest, el. "Skæbne-hesten" som jeg kalder ham. Jeg lærte Irys at kende for en del år siden. Jeg havde mistet min hest pga tarmslyng (som desværre ikke var forsikret), så var på udkig efter en låne-hest. Irys stod, på det tidspunkt til udlån og jeg var over at prøve ham. Hans blide, store, mørke øjne, samt hans friske gang, gjorde at jeg straks faldt for denne langbenet dreng. Ejeren valgte dog en anden, da hun red stævner på distrikt-plan (selv om ejeren vippede på om det skulle være mig el den anden).
Jeg har siden hen, fulgt ham lidt på nettet, da jeg ikke helt kunne glemme ham.
Et årstid senere købte jeg mig et plag (Letti). Få månder efter stod Irys tilsalg, desværre havde jeg ikke råd til ham der.
Årene gik og mit plag voksede op. Desværre fik Letti ikke højden med sig, så sukkede efter en hest med noget højde. Havde faktisk til sidst opgivet tanken, da pengene ikke hænger på træerne, og jeg ikke følte jeg kunne sælge Letti. Pludselig dukkede en salgsannonce op på Hg. Det var IRYS, til en pris jeg kunne betale. Jeg tvivlede ikke, så uden at konferere familien, skrev jeg at ham vil jeg gerne købe. Nu er det så endeligt lykkes og Irys er MIN. :-)

Irys er en skøn hest med mange finurlighedder og stor personlighed. Han er dejlig rolig og ikke lige til at slå ud. Ligesom hans sind, så har hans udseende også mange finurlighedder. Han er skimmel, både gråskimmel og flue-skimmel. Den grå farve har et rødbrunligt skær. Man og hale mørk, men virkes til at lysne med årene.
 
 
 
 
 
 
Video
ID: HST 148335
F: Rycerz
Polsk Varmblod
M: Irma
Polsk Varmblod
MF: Marat
Polsk varmblod
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 28 september 2012 kl. 13:16, og har været vist 126 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider