Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Stella

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Hoppe
 16 år 
 147 cm
 Gul
Står du og mangler en pony? Så se med her:
Jeg ønsker at udlåne/sælge min fantastiske pony, til et trygt hjem, da jeg er under uddannelse i udlandet, jeg har været ejer af Stella siden 2003 (2år gammel), og tilredet af berider vinteren 2004-2005.

Stella er en blandings race mellem araber og fjordhest (halv af hver), og har fået de gode egenskaber fra begge racer, hun er en kat. 1 pony på 147cm., og uden tvivl i sin bedste alder, hun kan lære samt give en erfaren ponyrytter nye udfordringer og succes oplevelser.
Stella er en meget kærlig og omsorgsfuld pony, der elsker nus og kærlighed, hun er nem at arbejde med på fold og i stald, men også under ridning og i tærren, hun er ivrig og trækker selv på springene, lærenem og pålidelige, desuden 100% trafik, trailer og stævnevant.
Stella har fuldt mig i tykt og tyndt de steder jeg har boede, hun er rolig at flytte rundt samt tilpasser sig nemt og hurtigt, desuden en god fold og boks kammerat.
Rent konkurrence mæssigt har Stella gået utallige stævner, og har gået op til LA-MB springning med mange placeringer, har springet 120cm. med rytter til træning.
I dressur, har hun til stævner gået alle LB klasser.
Steller er primært blevet brugt som springpony, men ville uden tvivl egne sig til jagt, tærren samt distance, hun er udholdende.

Stella er passet med alt, fra vacc., dyrlæge, smed ovs. Hun er chip mærket og med hestepas.
Da jeg bor i Stockholm, Sverige, står Stella p.t på mine forældres gård ved Grindsted (7200), det vil derfor være min mor der sørge for fremvisning.
Stella sælges eller udlånes kun til en seriøs og kærlig ponyrytter med hjælp fra en hestekyndig person samt forældre støtte. Du er desuden en erfaren rytter, der elsker udfordringer og kan passe og ride en hest fagligt korrekt.
Ved udlån, vil alt udstyr medfølge.
Ved salg, vil dette blive forhandlet.
Der er udarbejdet en kontrakt (både ved salg og udlån), ved interesse, send en privat besked eller mail, kun seriøse henvendelser, tak.
/Tanja Nøddegaard.

Udstyr er bl.a:
Staldskab
Kieffer Wein dressur sadel (med udstyr) inkl. trense.
Stübben Edelweis spring sadel (med udstyr), inkl. tense og fortøj
Dækner og skridt tæpper
Grimer + træktove
Gamacher + klokker.
strigler og div.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 148244
Dressur: LB-klasser
Spring: M-klasser
Terræn: Terrænvant
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 02 oktober 2012 kl. 11:18, og har været vist 2200 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider