Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Dina

 Ridehest, blanding
 Hoppe
 17 år 
 164 cm
 Brun
Jeg tilbyder udledning af min rigtig dejlige holstener blanding Dina, til en ansvarlig dreng/pige, kvinde/mand. Da jeg ikke har så meget tid til at være der for hende mere som jeg har haft.
Jeg skal i militæret til februar, så jeg kommer til at mangle en til at tage sig af hende. Hun står på en lille gård, med tre andre heste, i Dynt tæt ved Broager. Jeg mangler en der kan lide at tage fat og være med til alt hvad der skal gøres. Jeg har brug for en der kan træde i mit sted. Da vi kun er to i stalden (hende der bor der og mig)skiftes vi til at passe de fire heste. Hun fodre og trækker for det meste hestene ud om morgenen, hvor jeg så har strør halm, fejer, fodre og blander foder til om morgenen samt fylder vand i baljen til dagen efter og lukker dem ind.
De får for det meste fælles smed hver 3. måned og vaccine og sundhedsundersøgelse en gang om året. Arbejdet er rigtig hyggeligt hvis man kan lide at omgås heste. Du må som lejer/passer faktisk gøre hvad du vil. Ride ture, dressur, springe og hvad man ellers kan finde på så tit du vil. Der er udendørs ridebane, men ingen spring. Dog ligger der ridecenter og rideskole i nærheden. Der er her mulighed for at få lov at have en sød og dejlig hest til rådighed, som var din egen - bare til en meget lavere pris.


Jeg har haft Dina i 9 år, og har aldrig haft bøvl med hende. Hun er en rolig hest som man kan gøre det meste med. Hun har siden hun var helt ung været vandt til trafikken og vi har både sprunget og redet dressur. Hun er dog mest livlig og glad i spring. Der er dog ÉN ting som hun er bange for, og det er køer når man kommer for tæt forbi dem, men ellers ikke noget.

Pga. tidsmangel har jeg i en længere periode bare passet og nusset om hende, men ikke redet så meget, så der er noget at arbejde med, for hun kan sagtens rides op igen.
Dina har et meget godt sind, og det ville være ærgerligt hvis hun ikke blev nusset lidt om.
Prisen kan vi tale om. :)
Ring på tlf. 40718464 eller mail aes@b89.dk for henvendelse eller flere spørgsmål. Kærlig hilsen Anne Elizabeth.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 148195
Kørsel: Tilkørt-klasser
Registreret som hest
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 25 september 2012 kl. 17:53, og har været vist 3647 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider