Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Adelheid Sølyst

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 21 år 
 163 cm
 Brun
Adelheid Sølyst eller i daglig tale Adi, er en fantastisk hoppe med personlighed. Hun er en frisk hoppe med gå på mod og kræver derfor en erfaren rytter. Hun Har et godt hoved, men man skal kunne takle hende, da Adi stadig tror hun er 4 år, selvom hun har rundet de 16 år. Hun har det seneste halve år gået som skovturshest, da jeg er military rytter og hun ikke længere kunne følge med på mit niveau, Hun fungerer dog ikke som en hest man kun rider en gang i ugen, enten skal hun bruges eller også skal hun gå som avlhoppe, da energi niveauet er meget højt hvis hun kun kommer ud sjældent. Det skal siges at bentøjet intet fejler og hun stadig er frisk og frejdig. Adi har inden for det sidste år, placering i dressur i Lb2, Lc spring og 90 military + hun har gået flere jagter i Fyns jagt rideklub. Hun elsker at ride tur, gerne jo hurtigere det kan gå op ad bakkerne jo bedre, hun er redet i al terræn og elsker ligeledes at bade.

Hun er en utrolig nem hoppe, kan gå på fold med alle og kan læsses i trailer af en person.

Hvis du er en rytter som godt kan lide en hest med gå på mod og fart og som er med på at turene ikke kun skal foregå i skridt, så får du en ven for livet.


Det vigtigste for mig er at Adi får et godt og blivende hjem som kan takle hende, hvor hun fx kan blive brugt til en masse skovture, små jagter, dressur og let spring eller bare som avlshoppe. Hun har rigtig fine papirer og har lavet nogle fine føl igennem årenes løb og der er mange gode år i hende endnu.

Ring gerne til mig og få lidt mere af vide om hende, hun er en skøn og smuk hoppe med en dejlig personlighed og vil meget gerne vise hende frem;)

 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle DRF Go Google
ID: DS 13177
208333199605664
9605664
F:
DVH 518
(DV DK)
M: Patricia-Sølyst
EDH 2255
(DV DK)
MF:
DH 281
(DV DK)
Dressur: LB-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: L eller Jagt
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 24 september 2012 kl. 16:09, og har været vist 3686 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider