Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lazarina

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 23 år 
 172 cm
 Mørkebrun
1/10-12.. Hesten er d.d. stok halt... Afventer dom fra dyrlægen.

Eftersom min elskede hoppe Lazarina ikke er helt ung længere, har jeg besluttet mig for at anskaffe mig en hest af nyere dato. Men jeg har ikke råd til 2 heste, så derfor må jeg se i øjnene, at hvis jeg skal komme videre med min ridning, må jeg sætte Lulle til salg!

Hun er en fantastisk hest, som elsker at arbejde under rytter, og gør alt hvad hun kan for at samarbejde i alle situationer. Og samtidig kan hun stå stille en hel uge, uden at hun bliver "vild". Jeg har ligeledes haft børn oppe, som uden problemer kunne ride hende.

Lazarina har med tidligere ejer sprunget til enormt mange stævner, men vi nåede "kun" til LA til træning, og LB til stævne. Hun kan ikke rigtig holde til alt for meget springning længere. Dog er hun meget frisk på at springe lidt småt til træning.

Lulle er en fantastisk skovturshest. Både alene og med andre. Hun elsker at galopere derud af, og er utrolig nem at stoppe igen. Hvis der er noget hun bliver bange for stopper hun op, og man kan med stemmen drive hende videre. I alle situationer passer hun utrolig godt på sin rytter. (At man bliver på hendes ryg). Man føler sig virkelig tryg og godt tilpas på hende.
Jeg har ofte redet i skoven uden sadel på hende.

På dressurbanen vil Lulle gerne opfatte sig selv som en stjerne. Hun kan alle øvelser op til M. Chancement, schenkeløvelser, versade, travasade, osv. Og får hun lov, elsker hun blære sig med sine travøgninger.
Alt dette skal der naturligvis tages forbehold for, da damen har rundet de 18 år nu. Men jeg forventer, at der er mange gode år tilbage i hende.

Men hun har hele sit liv været springhest, så alt hvad der ligger på jorden, må man springe... Også travbumme....
 
 
 
 
 
 
Stamtavle DRF Go Google
ID: RDH 4997
208333199403681
9403681
DH 4997
F:
DVE 356
(DV DK)
M: Lariska
RDS 7694
(DV DK)
MF:
DVE 297
(DV DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 10 marts 2014 kl. 08:59, og har været vist 2946 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider