Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Cæsar

Video
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Vallak
 14 år 
 165 cm
 Sort
Charmerende, velopdragen Oldenborg/fuldblodsvallak

Mine ridelærer siger altid at ”der sidder en fantastisk motor på den hest”, det er fordi Cæsar er selvkørende, lærevillig, opmærksom og altid glad for at arbejde.

Han kan en del øvelser fx: skridt pioetter, kontragalop og har let ved schenkelvigninger, versader og traversader. Changementer endnu ikke påbegyndt.
Cæsar har aldrig redet et dressurprogram eller været til stævne, jeg er ikke stævnerytte, og jeg må indrømme, at der ikke har været tid til at træne så intensivt, jeg har nemlig i lange perioder arbejdet alt, alt for meget, så Cæsar har ikke altid været redet så meget. Nu har vi den modsatte problemstilling, jeg er blevet arbejdsløs, og den eneste grund til at Cæsar skal sælges, er den økonomiske grund. De sidste fire måneder har jeg haft masser af tid til at ride, nu er han veltrænet og rigtig godt gående...... men der vil selvfølgelig altid være noget at arbejde med.

Jeg har lagt stor vægt på at have en rar og velopdragen hest både under rytter og i stalden:

- Han har altid ørene fremme.
- Han er nem og ukompliceret at håndtere i det daglige.
- Han står stille når du står op og når han står på staldgangen, lige meget om han er bundet eller ej.
- Han er rar at have med i skoven, og elsker at soppe i havet. Kan nemt rides ud alene, men det må dog siges, at han ikke er vant til knalleter.
- Når han går på folden kommer han, når du kalder på ham.
- Han knytter sig til de mennesker der er omkring ham.
- Han er virkelig en charmetrold, når nogle gider strigle og pusle omkring ham.
- Han er en vågen hest, der godt kan kikke nysgerrigt på sine omgivelser, men han har aldrig lavet ballade med rytter på ryggen....højst et lille hop:-)

Jeg har ikke haft adgang til en trailer, derfor har Cæsar kun været i en almindelig trailer to gange….så det kan godt tage en times tid at lokke ham der op, til gengæld går han op i en stor lastbil uden problemer.

I forbindelse med salg, har jeg for en måned siden haft Cæsar undersøgt på Højgård Dyrehospital. Han var ren i bøjeprøven og blev røngtenfotograferet fra top til tå, hvor der blev fundet to små anmærkninger. En mus der har været der siden opvæksten, musen giver ifølge dyrlægen ingen problemer, derfor skal den heller ikke fjernes. Den anden anmærkning var to rygvivler der sidder lidt tæt, hvilket kan give problemer hvis Cæsar rides med hovedet i vejret....altså er han ikke egnet som elevhest.
Når Cæsar er blevet grundigt undersøgt af Højgård, har du chancen for at vide, hvad det er inde i den hest du køber, og som dyrlægen sagde, der er meget langt imellem heste der kan gå feljfri i gennem den røngtenundersøgels.
Hvis du ønsker yderligere handelsundersøgelser, bliver det for din egen regning.

Prisen er fast og der er taget højde for de anmærkninger Højgård Dyrehospital har på hesten. I prisen medfølger der diverse udstyr:

- En to år gammel fuldt monteret Kentaur Elektra 17 tommer saddel som flere gange er tilpasset til ham (nypris 7.200.- umonteret)
- lammeskindsunderlag
- 2 ekstra saddelunderlag
- trense
- flot rødt Cantago vinterdækken
- gammelt overgangsdækken
- gamasher
- diverse….

Han er passet med smed, vaccinationer, ormekur, chipmærket og har hestepas.

Jeg har ejet Cæsar siden han var 4 og har haft ham forsikret for 30.000.- men for to år siden opsagde jeg forsikringen af økonomiske grunde….indtil nu har der heldigvis heller ikke været brug for en forsikring.

Jeg er under ingen omstændigheder interesseret i udlån af min hest.


 
 
 
 
 
 
Video DRF Go Google
ID: 208333200308278
F: Timbo Vest Gadenbøl
9500603
M: Chianti
7602959
MF: Åge XX
7602959
Dressur: LA-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 06 oktober 2012 kl. 15:23, og har været vist 3321 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider