Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Allison

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pinto  
 Hoppe
 11 år 
 164 cm
 Broget
Det er med blødende hjerte at jeg må erkende at jeg hverken har tid eller råd til at beholde min lille prinsesse længere grundet studier. Hun har kun været min i 9 måneder, men jeg har aldrig været mere tryg ved en hest som hende. Hun har det bedste temperament, og jeg har aldrig haft skrupler med at sætte nybegyndere eller nervøse ryttere op på hende.

Selvom hun er rolig og nervefast, er hun alligevel en hoppe af egen mening, og da hun heller ikke er så gammel vil hun gerne se hvor grænsen går indimellem. Hun har dog aldrig nogensinde smidt mig af eller forsøgt på det.

Jeg har kendt Allison siden hun var 2,5 år gammel. Hun blev tilredet som 3 års, men den tidligere ejer havde svært ved at få tiden til at ride hende grundet studier. Så derfor er Allison lidt bagud i sin uddannelse, men hun går stabilt i alle gangarter. Fremadgående uden hun løber. Hun har en super taktfast trav, som der helt sikkert skal fremhæves! Allison har været til et enkelt regionsstævne med tidligere ejer, da hun var 3,5 år gammel og hun vandt klassen i øsende regnvejr hvor hun dårlig nok vippede med et øre! Med mig på ryggen har vi startet 2 stævner, og i alt 4 klasser. Vi har aldrig startet en klasse uden placering. Vandt min første klasse på hende og red til knap 70%. Allison er altid stabil og lydhør og ufattelig nem at have med i byen! Hun kan enkelte øvelser til LB/LA dressurklasserne, som kontragalop, skridtpiruette, tilbagetrædning og anspring fra skridt. Schenkelvigninger og versaderne har vi også introduceret hende for, men hun mangler dog stadig en del træning der. Springmæssigt har vi ikke arbejdet noget særligt i, da Allison ikke viser nogen interesse indenfor det. Hun kan sagtens sadles op og rides alene både på bane og i naturen, dog er hun mere opmærksom alene på tur end med anden hest, men bliver aldrig vild og tosset.

Allison er ingen landsstævne hest, men hun har fin kapacitet til LB/LA klasserne i dressur. Men det der virkelig trækker hende op i pris og point er hendes fantastiske temperament. Jeg ønsker IKKE at sælge hende til hverken rideskoler eller hestehandlere. Allison skal til et hjem hvor man vil elske hende og værdsætte hende, bruge tid på hende og give hende det bedste. Derfor er det også pris før hjem for mig og jeg forbeholder mig den FULDE ret til at fravælge evt. købere hvis jeg ikke føler at man er et match til min lille prinsesse.

Allison er nem at fodre på og går uden sko. Vant til børn og dyr. Kan klippes uden problemer eller bedøvelse.

Pris: 25.000 kr. uden udstyr.
Pris med udstyr: 30.000 kr. (Fuldt udstyret Windsor Elite dressursadel, vinterdækken, overgangsdækken, John Whitaker tæppe, klokker, RBH dressurgamacher + matchende underlag fra RBH og hovedtøj med fuld montering)

Det er ikke mulig at forhandle prisen før man har prøvet hende!!
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333PI0603426
F:
PIH 50
(PI DK)
M: Allafair
PIN 454
(PI DK)
Dressur: LC-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 07 september 2012 kl. 05:13, og har været vist 3967 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider