Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Face The Feat

Billede
Billede
Billede
Billede
 Traver  
 Vallak
 15 år 
 155 cm
 Brun
Jeg må desværre sande, at økonomi og fremtidsplaner ikke går hånd i hånd med det at have hest, så derfor vælger jeg at låne min dejlige hest ud.

Findur (rigtige navn, Face The Feat) er en 10 årige travhest. Han er udelukkende blevet brugt til skovtur, da det har været min interresse. Men med lidt arbejde, kunne han godt gå lidt hygge dressur. Han har en smule separationsangst hvis man vil på tur alene, men det kan sagtens lade sig gøre, hvis man arbejder lidt med ham. Jeg har fået et par gode ture på ham i sommers, så han skal bare lige overbevises at han godt kan selv. På tur med andre heste er der ingen problemer.

Findur er en utrolig kærlig hest, vrinsker gladeligt til en, når man kommer. Han kan dog kan have sin egne meninger, men på den gode måde - han er en hest som klart skal opleves. :-)

Han lider af knæskalsfasthæftning, men det er bestemt ikke noget der forhindrer ridningen på ham - tværdigmod har han kun godt af motion. Det skal understreges at det ikke er noget der gør ondt på ham, men blot opleves som en irritiation. For at mindske låsninger er MEGET foldtid et must, af den grund står han også i løsdrift nu. Et sted med løsdrift ville være optimalt, men skal han på boks, så skal meget foldtid have høj priotet.

Det optimale vil være, at finde en sød person fra Vejle, så han kunne blive stående hvor han står nu. Men ellers søger et lille privat sted, hvor der ikke er for meget larm og aktivitet. Et sted hvor han bliver nusset og strilet jævnligt, som han fortjener. Det ville være fint, hvis han vil blive redet nogen ture på ind imellem, men det vigtigste er, at han får en masse kærlig opmærksomhed.

Udlånet vil være på minimum et år - men højest sandsynligt længere. Du står for de månedlige udgifter i forbindelse med opstaldning, dyrelægeregninger kan vi snakke om, forsikring skal jeg nok betale. Der vil blive lavet et kontrakt på dette, hvor i der også står at jeg forbeholder mig retten til at tage ham tilbage, hvis jeg oplever noget utilfredsstillende i forbindelse med hans trivsel. Der udover vil jeg selvfølgelig have lov til at besøge ham, så meget jeg ønsker :-)


Han er en rigtig skøn hest, så hvis du kunne have interesse i at se ham, eller bare har nogle spørgsmål, så sms eller ring på: 61680392 - eller læg en besked herinde.

 
 
 
 
 
 
ID: HST 147828
Kørsel: Tilkørt-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 09 september 2012 kl. 23:01, og har været vist 2087 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider