Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Pakito

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Hoppe
 28 år 
 148 cm
 Sort
Pakito er en meget smuk hollandsk sportspony på 148,5 cm.

Vi har kun gode ting at fortælle om hende, for hun har et fantastisk sind, er dygtig, rolig og arbejdsom. Er altid med på det, man sætter hende til, om det er spring, dressur, ponygames, skovtur eller en tur på stranden og bade.

Pakito går LA2 dressur, men træner øvelser helt op til LA5-LA6. Får springundervisning hver uge og springer baner svarende til LA (nuværende rytter er ikke interesseret i springstævner). Har sprunget LA på distriktsplan med tidligere ejer. Hun er helt fantastisk at have med til stævner. Går i trailer ligemeget hvem, der læsser hende, og er rolig og upåvirket på stævnepladsen.

Har gået Ponygames og været med til at kvalificere klubben til Sjællandsmesterskaberne og Landsfinalerne i 2011.

Er netop (i august) - i dressur - blevet nr. 2 i klubmesterskabet og delt nr. 1 i Amagermesterskabet 2012.

Hjemme er hun den sødeste og mest elskelige pony man kan forestille sig. Nyder at blive nusset på standgangen og i boksen. Kan håndteres og sadles op af alle. Man er altid velkommen hos Pakito.

Hun er ponyen man betror sit 7-8 årige barn uden at være nervøs for det, men absolut også for den ambitiøse stævnerytter, der vil lære og opnå resultater.

Hun er aldrig ude på ballade på folden. Flytter sig bare, hvis der er optræk til noget mellem de andre heste. Kan med både hopper og vallakker.

Ridemæssigt er hun bare sød og nem. Alle kan ride hende på det plan de nu engang selv er også helt små børn eller nybegyndere. Hun kan sagtens rides på tur alene, og laver aldrig ballade, men nyder også en god tur sammen med andre. Hun er også klar på en god galop og er altid styrbar. Der er aldrig noget at være nervøs for, Pakito er altid sød.

Vi skal udelukkende af med Pakito fordi nuværende rytters ben er ved at være for lange - desværre.

Det er meget, meget vigtigt for os at finde den rette familie til Pakito, så vi forbeholder os ret til at vælge mellem køberne.
Af samme årsag beder vi også om, at der kun rettes henvendelse, såfremt det er seriøst. Pakito fortjener det bedste.
 
 
 
 
 
 
Video
ID: HST 147787
Dressur: LA-klasser
Spring: LA-klasser
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 04 september 2012 kl. 00:10, og har været vist 3324 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider