Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Artos

Billede
Billede
Billede
Billede

 Anden særlig race
 Vallak
 14 år 
 147 cm
 Rød
Leder du uden held efter din nye stjerne? Her er han!
Artos er noget udover det sædvanlige. Sjældent finder du så mange talenter og kapacitet hos én pony. Og oveni i hatten har han selvfølgelig sin fantastiske udstråling som ikke er til at komme udenom :).

Lyder det interessant? Så kommer der mere her
Artos som i daglig tale er Tossen, er en 9 årig tysk sportspony. Han er altid med sin rytter ligegyldig hvilken udfordring han stilles overfor.

På konkurrence banerne udgør han en flot form og han er altid en gentleman at have med i byen. Trailer er intet problem, han står altid stille under kørsel.
Han besidder et kæmpe talent inden for spring og military som hidtil ikke har været udnyttet til fulde!!. Tosse er en meget velredet pony som kan alle ponyøvelser i dressur, han er B-pony og startet ved enkelte landsstævner. Blev nr. 2 i sin første LA6 med 68%, adskillige top placeringer i LA-klasser. Det kommer ham helt klart til nytte når det kommer til spring. Det er dog spring Artos brænder for og vil kunne udvikle sig en masse i! :).

Da jeg er dressur rytter og har meget lidt erfaring på springbanerne er han hos os kun blevet startet til og med LC (80cm). Til træning har vi dog sprunget enkelte spring op til 110cm. Military prøvede vi begge for første gang i Juli måned hvilket han var HELT vild med – og han hev 2 rosetter med hjem ;)

På tur er han altid flink og han nyder det i fulde drag! Han er nem at have på fold, fungerer sammen med alle typer heste/ponyer. Uden for boksen i stalden er han sød og omgængelig, i boksen er han dog lidt reserveret hovedsageligt overfor mænd og enkelte fremmede.

Der er dermed rigt med muligheder for hvad du vil til tops i!

Artos er selvfølgelig passet med alt, - dyrlæge, smed, tandlæge osv. Han har en mindre anmærkning på røntgen som INGEN betydning har for ham – er gået rent i gennem bøjeprøve.

Sælges til godt hjem med forældreopbakning! Bred vifte af diverse udstyr medfølger (Dækken, underlag, trense, grime+træktov mm.) Tilpasset springsadel af mærket Kentaur kan medkøbes.

Der er ingen undskyldning for ikke at komme og se ham, i er mere end velkomne til at ringe ved spørgsmål. 22 35 93 70 / 22 97 09 15
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle DRF Go Google
ID: DE437378118303
F:
DE322220048498
(RP DEU)
M: Geniale
DE327270089499
(RP DEU)
MF:
DE308080004878
(OX DEU)
Dressur: S-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: L eller Jagt
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 30 august 2012 kl. 21:19, og har været vist 5327 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider