Logo used for printing

HN afstemning
Har du hest der går alene uden at have kontakt til artsfæller?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Bobbiesocks May Beauty

Billede
Billede
Billede
Billede

 Anden særlig race
 Hoppe
 12 år 
 161 cm
 Mørkebrun
Jeg købte Bobbie i April, men har kendt hende i et år alt i alt. Bobbie er en utrolig kærlig hest, hun går igennem ild og vand for sin rytter og gør altid sit bedste. Hun er utrolig øvelsesstærk og har middel gangarter, hun kan alt fra schenkelvigninger, traversader, versader og lige nu øver vi rigtig meget kontragalop, bæring og øgninger. Man får altid en god tur på hende og det er vigtigt man stoler 110 % på hende, da hun er typen som gerne vil knytte bånd med en.
Hvad angår at ride tur, så er hun en af de mest rolige heste der er ude på gården, hun sørger altid for at rytteren er med og kigger stort set aldrig på noget og hvis hun gør så er hun nem at få frem, har aldrig nogen problemer med hende. Hun er hverken typen som stejler eller løber afsted med en, selv hvis hun bliver forskrækket kigger hun bare, så man er altid tryg, her for nylig red jeg i belhamrende mørke, hvor det var rigtig tåget og hun var fuldstændig rolig selvom vi var alene. Hun er ligeglad med vind og vejr, selv stormvejr skræmmer hende ikke. Hun er frisk på en god galop når man rider tur, men er utrolig nem at stoppe igen, der er blevet fokuseret rigtig meget på stop-knappen og den virker! :-)
Jeg regner med, at jeg vil starte dressur stævner og få masser af gode ture sammen med hende!
 
 
 
 

[Part] Rolig hest søger stabil part

Jeg har desværre lige mistet min part på grund af uddannelse og søger derfor en ny :-)

Jeg søger en rytter som selv er rolig og som går op i at hesten har det godt på alle områder. Som skrevet længere oppe er Bobbie en dejlig nem dame og hun er meget rolig! Alle tror det er en valak på 11 år selvom hun er en dame som blev 7 år for et halvt år siden.
Bobbie er ikke kedelig trods hun er en rolig og cool hest, hun har dog her i vinterperioden fået nogle nye venner og en kæreste og er derfor blevet mere frisk men stadig styrbar :-)

Mine krav:
- Mindst 17 år (grundet ansvar i løsdriften og sikkerhed)
- 2-3 gange om ugen for enten 800 kr for to gange om ugen eller ride tre gange om ugen for 1200 kr om måneden.
- La Niveau
- At man tager undervisning minimum 2 gange om måneden.

Grunden til mine krav er fordi jeg virkelig har kæmpet hårdt for at nå dertil hvor jeg er idag med Bobbie. Bobbie er en rolig hest og bliver hurtigt knyttet til sin rytter, hun er stadig en hest og derfor ønsker jeg ikke nogen under 17 år, da hun kræver en leder og en som ved hvordan hun skal rides, men sikkerhedsmæssigt har jeg det også bedst med en over 17 år :-)

Vi står på Strandgården i løsdrift som er 7 minutter væk fra gården hvor der er dejlige faciliteter, både med ridehus, undervisere, vaskeplads, udendørs bane, udendørs springbane, rotunder (både indendørs og udendørs). Det koster ikke noget for ridehuskort og skovkort er også med fra d. 1 Januar, så der skal ikke betales noget ved siden af kun hvis man har lyst eller hvis man skal have undervisning :-)

Hvis vi lyder som noget for dig, må du meget gerne sende mig en mail eller en sms.
* OBS Bobbie kan først prøves i Januar!
 
 
HesteData Google
ID: 208333200508357
F:   -  
Pinto
Dressur: LA-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
Western: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Hestepension Strandgården
Senest rettet 30 december 2012 kl. 17:07, og har været vist 2547 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider