Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Comfort

 Ridehest, typeavl
 Vallak
 12 år 
 173 cm
 Brun
Comfort er en meget elegant vallak! Sporty look, men alligevel en hest med muskler. Alle gangarter over middel. Har med tidligere ejer startet op til LA3 i dressur og LA i springning med okay resultater. Selv har jeg kun startet LC klasser i dressur til stævner, men trænet LA klasser. Han er en opmærksom, men alligevel rolig hest. Han er ikke i ridning, og har ikke været det i næsten et år. Han skal derfor trænes op. Dog er han vant i longe.
 
 
 
 

[Part] Sød vallak søger part

Da jeg er gravid og efterfølgende godt kunne bruge noget hjælp, søger jeg en halvpart til min dejlige vallak. Jeg forestiller mig at du skal have ham 2-3 gange om ugen. Kravene til dig er at du er ansvarlig i samarbejde med heste, at du er vant til håndtering af nervøse heste, da han godt kan være meget opmærksom! Du have styr på din grundridning, dvs. du kan ride en hest i stabil holdning og at du kan lidt øvelser. (LC-LB). Skovturs/hyggepart er også muligt, dog skal du stadig kunne grundridningen.

Du er ansvarsbevidst og kan passe ham som din egen. Du har fuld forældreopbakning hvis du er under 18. Da jeg gerne selv vil starte ham op i træning efter min fødsel, kan du først ride fra januar/februar af. Dog er han også en speciel hest, så du kan ikke bare sætte dig op på ryggen af ham, derfor er det også et krav at du før påbegyndende ridning nusser, strigler, longere, hygger og går ture med ham. Så han kan lære dig at kende, og se dig an inden du rider. Jeg forventer at du kan overholde aftaler vi indgår, og at du acceptere reglerne og kravene i stalden. Mugning og evt. foder, står du for de dage du har ham. Stævner på et senere tidspunkt vil være muligt, i aftale med mig, da jeg har egen trailer. Prisen vil være 400. pr. mdr. indtil påbegyndende ridning. Herefter vil prisen ligge på 800 kr. Evt. prisstigning vil ske med en måneds varsel.

Send gerne en sms til mig, da jeg sjældent er på herinde. Skal man med offentlig transport ligger nærmeste busstoppested 1,9 km. fra opstaldningssted. Ved interesse følger adresse på opstaldningssted.
 
 
ID: HST 147564
F: Colorado   Link
M: Cikadee
9903508 DK DV
MF: Castro
DVE 481 DK DV
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Opstaldningssted
Senest rettet 06 november 2013 kl. 16:49, og har været vist 866 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider