Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lorenzo

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Vallak
 12 år 
 145 cm
 Brun
Jeg er blevet nødt til at indse at jeg desværre har fået alt for lange ben til min kære Lorenzo, og da jeg også falder for ponygrænsen efter i år, har jeg besluttet mig at sælge ham.
Jeg købte Lorenzo med drømmen at ride ham til en super dressur pony, vi er nu nået til La har været ude og starte La1 og skal ud og starte La2 om ganske kort tid(han er klar – kan alle ponyøvelser) Han er super sød i dressur og perfekt til lærer pony, han giver altid en, en stille og rolig tur inde på banen, og er i det hele tager fantastisk at have med i byen. Han vil være super til en der vil ud og starte sine første stævner. Men hvis man drømmer om at ride landsplan er det nok hans spring kvaliteter der skal bygges på. Jeg valgte at ride dressur på ham selvom Lorenzo er klart mest til spring, og også her han har det største talent. Han springer stort set alt, vi har sprunget 140 cm og redet flere baner i La-Mb højder, han er startet en enkelt gang i en Ld med 4 fejl (rytterfejl).
Jeg er på ingen måde springrytter, derfor har spring altid været noget som afveksling fra dressuren, men har man lyst til selv at forme en kanon springpony er Lorenzo ideel, han er en pony med mange gode år endnu!
Derudover skal nævnes Lorenzo er 100% trafiksikker og han sprunget en jagt hvor vi endte som nr. 4.
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 0507865
208333200507865
Dressur: LA-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: L eller Jagt
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 17 december 2012 kl. 18:54, og har været vist 4926 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider