Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Angel

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Hoppe
 16 år 
 145 cm
 Mørkebrun
Billedskøn, ædel og frisk pony med et glimt i øjet, der egner sig til den rutinerede dressurrytter såvel som en urutineret rytter, der ønsker sig en god lære pony.

Angel har tre gode gangarter, hvor specielt trav og galop skal fremhæves, med utrolig god bagbensaktion. Hun er øvelsesstærk og samtidig lærenem. Har været trænet i alle ponyøvelser, men hendes potentiale i dressur er langt fra udnyttet. Grundet rytters manglende interesse for dressurstævner har hun endnu kun deltaget i LA3 ved stævner. Hendes første LA2 gik hun til 66,7% og har altid fået flotte kommentarer fra dommerne, der roser hende for hendes bevægelser, smidighed og den lethed hun udfører øvelserne med. Har med lille urutineret rytter også gået til rigtig flotte procenter i LC-klasserne med placeringer.

Tidligere har hun deltaget ved springstævner. Hun har i 2009 deltaget og vundet en Hubertusjagt i Marbæk plantage. I 2012 begyndte Angel desuden at deltage ved ponygames stævner, hvor hun til trods for den manglende rutine og en helt ukendt rytter har vist stort potentiale. Hun har på få stævner vundet 3 første pladser, deltaget ved de Sydjyske mesterskaber med en 2. Plads og ved landsfinalerne med en 5. Plads i ponygames.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 147356
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: L eller Jagt
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Senest rettet 09 februar 2014 kl. 11:55, og har været vist 11013 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider