Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Skovslands Fairytale

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Hoppe
 16 år 
 168 cm
 Sort
Smuk og harmonisk sort hoppe med tre rigtig gode gangarter og specielt en helt kanon skridt med STOR overtrædning. Hun kan lave alle øvelser til M-klasser.

Faye er ikke ren i røntgen og sælges derfor kun til let dressur og hygge/skovturs ridning. Hun har små forandringer i begge forben, men forandringernes negative betydning for brugen af hende er usikker. Dyrlægen kan således ikke love noget for den fremtidige brug af hende, men det kan samtidig sagtens være at hun har mange gode år tilbage i sig.

På nuværende tidspunkt er hun lånt ud og bliver redet regelmæssigt og med en ugentlig enetime uden problemer. Det skal dog siges, at låner ikke forlanger vanvittig meget af hende. Faye er uddannet til MB og har gået rigtig mange stævner igennem de 5 år jeg har haft hende. Hun er en skøn hest at ride, og vi har hevet mange rosetter hjem sammen ;-)Faye har aldrig været ifolet, men det ville sikkert ikke være noget problem.

Faye er utrolig kærlig og ”tænker” altid på sin rytter. Hun kan rides af ALLE, og er nem alle steder – stævner, i traileren eller hjemme i stalden. Faye er rigtig ”god i hovedet” og kan gå med alle slags heste på fold. Hun er 110% trafiksikker, passet med alt og sælges udelukkende pga. rytters påbegyndte studie!

Så hvis du søger en hest der giver nogle skønne rideture, er lærenem, godt uddannet og som du kan gøre alt sammen med, så er Faye bestemt et besøg værd ;-)


Pris: 25.000 kr. inkl. sadel, trense, vinter- og overgangsdækken og andet udstyr. Prisen kan vi sikkert godt forhandle lidt om ;-)

Handelsundersøgelse og røntgen foreligger fra d. 5. nov 2012
 
 
 
 
 
 
Video DRF Go Google
ID: 0107475
2083330107475
F: Golden Russian
MF: Seval
Dressur: LA-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 11 december 2012 kl. 12:09, og har været vist 5397 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider