Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Madonna

Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Hoppe
 11 år 
 146 cm
 Rød
Madonna er en kat. 1 pony på 6 år. Hun er efter Goden Empire og har Eagle som morfar. Madonna er ejet af Per Pedersen, som ligger stor vægt på at han i Madonna har fået frem avlet en hoppe der har gået med fine kårings karektere.

Som nævnt er der før blevet lagt stor vægt på at Madonna har gået kåring, og hun har gået som følhoppe. Dette har resulteret i at hun først er kommet i ridning i en sen alder.

Madonna blev sat i ridning i juni måned 2012 og allerede første dag i longsen havde hun rytter på. Madonna var i ridning i 2 måneder og lærte hver dag, og har altid opført sig pænt. I de kun to måneder Madonna har været i ridning gik hun fint rundt på begge volder og gik i rigtig galop hver gang! Hun har været i skoven alene og sammen med andre, og også dette tog hun pænt. Derudover nåede hun at springe et par gange og her viste hun stor mod.

I Madonnas ridning kan man i sær fremhæve hendes trav hvor hun under kåring også fik 8. Hun fik ligeledes 8 i type og kropsfom, og i hoved og hals.

Madonna er bestemt en pony der vil kunne nå lang inden for dressuren. Hun er en billed flot pony som vil gøre sig utroligt flot rundt om på de danske dressur baner.

Pris 25.000

Kontakt:
Thea Haldrup
28591328
thea_haldrup@hotmail.com
 
 
 
 
 
 
ID: HST 147303
F: Golden Empire
SPH 144 DK D.S.P
M: Esmee Z
SDS 290DK D.S.P
MF: Eagle
STB893 NLD NRPS
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 12 august 2012 kl. 19:17, og har været vist 1338 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider