Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Wajih Malik Al Sarakah OX

Billede
Billede
Billede
Video
 Araber, fuldblod  
 Hingst
 6 år 
 147 cm
 Lys skimmel
Vi har vokseværk i familien. Derfor sælges vores 3 dejlige hingsteplage til meget lave priser! Netop meget nedsat. Og, vil kun kunne købes til denne pris inden den 17. September. Derefter vil prisen være højere og hesten vil ikke stå offtentligt tilsalg i længere tid! Sælges meget gerne til dig der vil noget seriøst på sigt med hesten.

Du har her muligheden for at præge din kommende ridepony/avlshingst fra den er helt ung og få en super god ven! Se den vokse op, kun blive bedre og smukkere med årene!
Wajih Malik betyder " Nobel Herre" på arabisk".

Wajih Malik Al Sarakah er en typefuld OX araber med et godt eksteriør og fine ben (se video). Han er fra juni måned 2011 og forventes at blive ca. 147 i stangmål, måske højere. Meget smuk hoved med store øjne, lille mule og store kæber. God hals. Utrolig sød, nysgerrig og nem at omgåes.
Pt. lidt ranglet, men vokser også pænt iøjeblikket. Vores afkom er noget højere end gennemsnittet af jævnaldrende ox araberhingsteplage pga. deres far som er 160,5 stg..

Faren RM Ibn Sarakah (billede nr. 2) har mange søskende som både er guldvindere på shows og har gjort det godt indenfor ridesporten med gode resultater. Begge forældre er internationale guldvidere. Han ligner sin smukke afdøde far Wisdom El Masran meget.
Moderen An Kahlina (billede nr. 3) er en god og meget smuk hoppe af høj kvalitet som kan ses på stutteriet. Hun er typefuld med god krop og super bevægelser. Efter den lille brune velkendte Champion hingst Wan-Kali med det meget smukke hoved og super bevægelser og udaf Wanetta som har klaret sig flot som unghoppe i DK og tyskland på shows.

Wajih Malik er opvokset i de bedste hænder; prægning på forskelige lyde, børn, blive håndteret dagligt, vasket og klippet. Passet med kvalitetsfoder fra Brogaarden (Suregrow og Lucernemix), har fået 2 vaccinationer, ormekure og beslagssmed fra føl - nu.


Sælges m. stamtavle, hestepas, microchipmærkning, fleecedækken m krydsgjorde, vinterdækken og grime.

Personer under 18 år bedes få en forældre til at tage kontakt.
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: OX 5482
208336OX1105482
F:   Link
OX 3931
(OX DK)
M: An Kahlina OX   Link
OX 3791
(OX DK)
MF:   Link
OX 3111
(OX DK)
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 13 september 2012 kl. 10:19, og har været vist 3213 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider