Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Augusta

 Pony, blanding
 Hoppe
 19 år 
 131 cm
 Lys skimmel
Det er med stor sorg og et skrigende hjerte, at jeg må sande at augusta og jeg skal hver vores vej. Da jeg desværre er blevet mere intresseret i at få stor hest og starte stævner, har jeg desværre ikke økonomi til at beholde min lille stjerne. Jeg har haft gås i snart 2 år, hvor jeg har lært rigtig meget af hende, hun var den der lærte mig at springe og den første pony jeg begyndte til spring på. Før jeg fik hende, har hun boet hos sin opdrætter i 10 år, derfor ser jeg også gerne at hun ikke bliver kastet rundt fra sted til sted, så der vil derfor blive lavet kontrakt.
Augusta er en sød 2’er pony på 130.5 cm, hun er 14år. Hun er en fin allround pony, og vil også egne sig til kørsel hvis dette falder i interesse(bla pga forældre racer og gener ) Hun er fin i dressuren, går til bidet i skridt og fin samlet galop og dejlig trav. Men det er i springning hun udviser allermest talent, hun springer gerne legende let 60-70 på bane, og springer normalt 80 på bane med hendes part. Har stillet op til flere stævner både med nuværende og forrige rytter. Har sprunget 1 meter på enkelspring med rytter.
Og har sprunget 110 i løsspring.
Augusta vil være en super lære pony, men hun vil også være en rigtig god konkurrence pony hvis du gerne vil lære og opleve. Hun er sød og også rigtig fin i skoven, hun kan jorde sindsygt hurtigt, men kan også tage en ganske normal skovtur i skridt og trav.
Alt i Alt er Augusta bare en pony der skal opleves.
Prisen ligger på 18.000 inkl 1 trense og overgangsdækken
Stübben Laurus sadel kan købes med, den er ½ år gammel, sælges for 4500. original pris 7000
ponyen er opstaldet i helsingør på nordsjælland
pris kan forhandles

pris 18000
 
 
 
 
 
 
ID: HST 147150
F:   -  
traver
M:   -  
shetlænder
Dressur: LB-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 04 august 2012 kl. 14:25, og har været vist 93 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider