Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Shaker

Billede
Video
Billede
 Ridehest, typeavl
 Vallak
 13 år 
 168 cm
 Mørkebrun

SOLGT !!!!Jeg er meget mod min villige desværre nødt til at sælge min hest shaker, da jeg pga. sygdom ikke kan ride ham mere. Han er en utrolig rolig, sød og rar hest af sind, han har et rigtig godt temperament, både under rytter og på stald. Shaker er stabil og afbalanceret i alle tre gangarter, han kan det grundlæggende til dressuren og har været startet i alle ld og lc klasser, med placering stort set hver gang, og er nu klar til at komme videre.. Shaker er også glad for at springe, og springer alt, og han elsker det. Shaker er trafiksikker og god på tur med andre. Shaker er meget nem at have med ude, og følger en som en lille hund.
Han har redet en del jagter, hvor han er rigtig god til at følge med de andre, og syntes det er rigtig sjovt, men når der holdes skridt pauser, kan han altid finde ro og bare skridt derud af :)

Shaker har en lille mus som efter dyrlægens udtalelse skulle være uden betydning, og som han sagde, det har alle heste :). Vi har i de 4 år vi har haft ham heller intet bemærket.
Han er forsikret for 30.000 incl. Sygeforsikring, forsikringen kan overtages af køber.
Han er passet med smed, vacc, ormekur osv. Ingen staldfejl. Trafiksikker, og trailervant.
Udstyr kan købes med.
Da det er en svær men nødvendig beslutning at sælge ham, og derfor er det hjem før pris.
Derfor er ønsket også han kommer hen et sted, hvor han bliver brugt, og ikke mindst har mulighed for at komme på fold med andre heste hver dag.

Da det er svært for mig at skulle sælge Shaker, ønsker jeg at vi laver en forkøbs kontrakt, i tilfældet af i skal af med ham igen.
 
 
 
 
 
 
Video
ID: HST 147111
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: L eller Jagt
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 24 september 2012 kl. 14:44, og har været vist 12092 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider